AcasăoMARE SCANDAL! MARE?

MARE SCANDAL! MARE?

Ce vrea prostimea? Pâine și circ! Asta se știe de la antici! Doar că, în zilele noastre, îți rupi pâinea de la gură, să ajungi la circ! În speță UNTOLD! Marele festival, mondial, dacă e să credem presa! Turiști vocaționali din Australia, America, etc. Presa minte! Așa ni s-a tot spus! Dar..s-a iscat un mareee scandal că un tip a cântat o melodie cu versuri obscene și o gămadă de adolescenți erau în extaz! Interpretul respectiv a folosit un cuvânt neaoș! Cine a fost curios să caute în DEX să vadă ce înseamnă acel cuvânt??

5 * Cuvantul cu diacritice: găoază

Cuvantul fara diacritice: gaoaza

Definitie: găoază, găoaze substantiv feminin (popular) 1. anus. 2. vagin. 3. (peior.) fată; femeie. (Notă: Definiția este preluată din Dicționar de argou al limbii române, Editura Niculescu, 2007) Printre altele, înseamnă și FEMEIE!

Toți pudibonzii au sărit în aer! Nu că în basmele copilăriei lor, Ileana Cosânzeana era doar  o  femeie adulterină! Sau că în muzica populară nu este vorba despre adulter sau sex! NUU! A folosit interpretul respectiv un cuvânt, și adolescenții cântau cu el! Păi… cum au ajuns acei adolescenți acolo? Că biletele nu erau tocmai ieftine.. Nu cumva, părinții lor, cei care au crescut cu Paraziții, La Familia, BUG Mafia… i-au sponsorizat?? Pudibonderia e de prost gust! Cine nu a zis în viața lui Să-mi bag lula, să dea cu piatra! Altfel, SICTIR!

P.S. Dacă pe scenă era EMINEM, nu mai comenta NIMENI NIMIC!

Vali Orțan


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments