AcasăEvenimentMarian Căruntu, alături de tinerii liberali, a continuat acțiunea de plantare de...

Marian Căruntu, alături de tinerii liberali, a continuat acțiunea de plantare de pomi

plantare pomi caruntu 5
.

Începută de Ziua Internațională a Pădurii, acțiunea de plantare de puieți a liberalilor din Olt a continuat sâmbătă, 4 aprilie a.c., în comuna Verguleasa. Pentru că acțiunile precedente s-au bucurat de succes, vicepreședintele PNL Olt, Marian Căruntu, i-a mobilizat tinerii liberali pentru continuarea acestor acțiuni de plantare de pomi.

Astfel, Marian Căruntu, alături de Cornelius Popescu, Constantin Cristian, Cătălin Adronăchescu și Andreea Asan (membri în Comitetul Local Executiv al PNl Slatina), ajutați de tinerii liberali, conduși copreședinții TNL Olt Marian Călin și Mihai Cârloganu, au plantat 400 de salcâmi, pentru consolidarea malului râului Olt.

Pe lângă obiectivul principal, acela de a planta pomi pentru a consolida malul râului, a existat și un obiectiv secundar, acela ca cele două grupuri de tineri, cel al fostului PDL și cel al fostului PNL, să se întâlnească, pentru o relaționare și o omogenizare cât mai bune.

plantare pomi caruntu 2Se pare că ambele obiective propuse au fost realizate, astfel încât nou nu ne rămâne decât să-l felicităm pe inițiatorul acestei acțiuni, vicepreședintele PNL Marian Căruntu, care a ținut să ne precizeze  că astfel de acțiuni vor continua și în alte localități ale județului.

Ionuț DUMITRESCU

plantare pomi caruntu 1

plantare pomi caruntu 3

plantare pomi caruntu 7

- Advertisment -

Most Popular