AcasăPoliticaMarian Florescu și Tudor Albu au redeschis ușile PNȚCD Olt!

Marian Florescu și Tudor Albu au redeschis ușile PNȚCD Olt!

Dacă la nivel național după Congresul extraordinar al PNȚCD (București, 2 noiembrie a.c.), s-a creat o stare de spirit capabilă să revitalizeze partidul condus de cel care a fost Pater-Patriae al României, Cornelui Coposu, iată că și în Olt lucrurile se mișcă într-o direcție bună.

Marian Florescu, președinte interimar al PNȚCD Olt și vicepreședinte în Biroul Național de Conducere al PNȚCD, alături de Tudor Albu, președinte PNȚCD Slatina, țărănist neclintit de la Revoluție încoace, s-au hotărât să redeschidă ușile PNȚCD Olt, ce se închiseseră cuminți, după ce PNȚCD Olt lăsase urme atât de frumoase în trecerea lui prin politica acestui județ, bântuit încă de stafiile comunismului.

Sub deviza „Renaștem pentru România Ta”, cele două personalități politice ale județului nostru au susținut, recent, o conferință de presă în care au arătat de ce PNȚCD trebuie să devină epicentrul mișcării de dreapta din România.

marian florescu 569
Marian Florescu și Tudor Albu

Conștient de ceea ce trebuie să reprezinte PNȚCD pentru județul Olt, Marian Florescu a susținut că singura soluție de depășire a haosului în care ne aflăm este reconstrucția societății și economiei pe fundamentul valorilor de dreapta, care s-au regăsit și se regăsesc în acest partid istoric, care a dat României atâția martiri.

Țărănist cu state vechi și rămas credincios ideilor cu care a plecat la drum în 1990, Tudor Albu ne-a vorbit despre morala creștină prin care s-a impus PNȚCD în viața românilor, despre lupta împotriva comunismului dusă de-a lungul timpului, de către fruntașii acestui partid, despre șansa istorică pe care o are Oltul și România prin renașterea acestei formațiuni politice.

„Românii s-au săturat să fie mințiți, s-au săturat să fie furați, s-au săturat de guvernări incompetente. Românii s-au săturat de clientelismul politic, de partidele cu ușile închise, constituite din grupări cu comportament mafiot”, a spus Marian Florescu. Domnia-sa va susține, întotdeauna, prin politică, un mediu de afaceri transparent, occidentalizat, prin care se poate acumula substanța economică a acestui județ. Fără o opoziție adevărată, au susținut cei doi lideri ai PNȚCD, nu se poate construi o țară care să poată face față concertului european. „PSD n-a reușit niciodată să devină un partid european, fiindcă a dovedit și acum, pentru a câta oară, că nu e în stare să facă o reformă profundă a României”, a spus Marian Florescu.

Libertatea, libera inițiativă și tradiția, iată cuvintele cu care Marian Florescu și Tudor Albu au pornit la drumul fără întoarcere al reconstrucției PNȚCD Olt.

Dumitru SÂRGHIE


2 COMENTARII

  1. Alt prost nu s-a gasit? Asta tot incearca, cand cu firmele si a pacalit destui, acum cu politica… Adevarul e ca prostii se aciuiaza in politica, deci prostul are sanse!

  2. Porcul asta de Florescu ce crede ca obtine? E un prost si un handicapat cu tot neamul neamului lui, nu avem nevoie de asemenea prosti si nu vom vota prostii, afara cu hotii, prostii, handicapati politici!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments