AcasăActualitateMarian Pică a predat Drapelul de Luptă și comanda ISU Olt

Marian Pică a predat Drapelul de Luptă și comanda ISU Olt

La sfârșitul săptămânii trecute, colonelul Marian Pică, inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” Slatina, a predat comanda inspectoratului, după 35 de ani de activitate în slujba locuitorilor județului Olt și, implicit, a românilor, în urma pensionării. Astfel, vineri, 17 aprilie a.c., pe platoul din fața Prefecturii Olt, în prezența oficialităților locale, județene, a reprezentanților MAI, IGSU, a inspectorilor șefi ai ISU din Oltenia, precum și a efectivelor din cadrul ISU Olt, Marian Pică a predat Drapelul de Luptă și  comanda ISU Olt locotenentului colonel Adrian  Tănase, cel care va îndeplini atribuțiile funcției de inspector șef al ISU Olt, până la organizarea unui concurs, programat pentru 28 aprilie 2015.

pica isu 2„Mă bucur extraordinar de mult  pentru cinstea și aprecierea care îmi sunt acordate la final de carieră, după 35 de ani de activitate. Vreau să mulțumesc tuturor autorităților publice locale, care au văzut în ISU Olt o instituție salvatoare și ne-au acordat tot sprijinul în îndeplinirea misiunilor noastre. Dragi colegi, din inimă vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați avut-o în mine, pentru curajul, abnegația și devotamentul cu care v-ați îndeplinit misiunile. Vă doresc tuturor multă sănătate, fericire, să vă bucurați de familii și aveți grijă de voi, în misiunile la care participați. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele pe care am privat-o, de multe ori, de prezența mea, cei care m-au susținut și sprijinit întotdeauna ca să îmi îndeplinesc sarcinile de serviciu”, a spus, emoționat, Marian Pică.

De asemenea, colonelul Marian Pică a primit, din partea IGSU o diplomă de onoare, în semn de mulțumire pentru întreaga activitate desfășurată în slujba semenilor și o diplomă de onoare din partea inspectorilor șefi ai inspectoratelor din regiunea Sud-Vest Oltenia.

Totodată, a fost dezvelită Galeria Comandanților Grupului de Pompieri „Matei Basarab” și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, iar colonelului i-au fost oferite tablouri cu placa de onoarea a facultății de pompieri, cu Galeria Comandaților ISU Olt, un portret realizat de un artist profesionist și un album foto personalizat.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments