AcasăPoliticaMarius Bălașa, Pro România: Intru în alegeri pentru a câștiga Primăria Slatina!

Marius Bălașa, Pro România: Intru în alegeri pentru a câștiga Primăria Slatina!

Ieri, în grădina aferentă fostului sediu al deputatului Marin Bobeș, președintele Pro România Olt, deputatul Mihai Niță, având de-a dreapta sa pe profesorul Marius Bălașa – candidat pentru Primăria Slatina, a ținut o agreabilă și grăitoare conferință de presă, cu referire directă la alegerile locale din 27 septembrie a.c.

Aflăm, deci, din spusele d-lui deputat, că Pro România Olt este pregătit să depună dosare de candidatură pentru 103 dintre cele 112 localități ale județului, în care există speranța de a scoate un primar în mediul orășenesc, 5-6 primari rurali și 210 consilieri locali.

De asemenea, președintele Pro România Olt mizează pe cinci consilieri județeni, cinci consilieri locali, aspirând chiar și la postul de primar al Slatinei, având în vedere performanța obținută de profesorul Marius Bălașa, la alegerile locale din 2016, când a scos peste 9000 de voturi. Doar trădările din interiorul PNL Olt au făcut atunci ca Marius Bălașa să nu fie primar.

De notat faptul că deputatul Mihai Niță a criticat, în această conferință, atitudinea unor primari pesediști (precum cei din Fălcoiu, Sâmburești, Rotunda, Rusănești – cu accent pe primarul din Sâmburești), care i-au amenințat pe candidații Pro România, spunându-le că vor avea probleme cu ei, în cazul în care vor candida.

Așadar, deși părerea celor doi politicieni este aceea că aceste alegeri ar trebui amânate, având în vedere problemele create de coronavirus, Pro România Olt, în ansamblul său este partidul pregătit pentru această confruntare electorală, care se anunță a fi destul de agresivă.

mihai nita si marius balasa pro romania 6 aug 2020 netDiscursul în sine și răspunsurile lui Marius Bălașa la întrebările ziariștilor au fost bine articulate, în stilul profesionist care-l caracterizează, candidatul Pro România la Primăria Slatina pledând pentru o campanie decentă, fără atacuri la persoană și mizând pe un potențial electoral favorabil, capabil să schimbe radical matematica rezultatelor la aceste alegeri.

Marius Bălașa consideră că niciun partid nu va obține majoritatea, după ce se vor goli urnele electorale și, de aceea, politica alianțelor în Consiliul Local Slatina va avea ca „monedă de schimb” proiectul său de dezvoltare a Slatinei.

Marius Bălașa are în vedere faptul că la alegerea pentru Primăria Slatina vor conta doar candidații PSD, PNL și Pro România și că, având în vedere că i s-au mai înmulțit pe cap „firele albe de păr” discursul său împotriva PSD nu va mai fi la fel de radical ca în 2016, ținând cont de faptul că scena politicii de la Olt s-a schimbat.

„Mulțumesc colegilor mei de partid pentru încrederea acordată și prietenilor mei slătineni, care mă vor vota, așa cum au făcut-o și în 2016, când a fost posibil să obțin acel rezultat. Nu este o decizie ușoară… Consider că ar trebui amânate alegerile, din cauza coronavirusului, însă noi ne vom supune legii. Vom ieși, în această perioadă de pre-campanie, cu proiectele noastre, pe care le propunem slătinenilor și care se vor plia pe necesitățile și nevoile lor.

Am o echipă puternică lângă mine și intru în alegeri pentru a câștiga Primăria Slatina! Lucrurile nu s-au mișcat deloc cum trebuie la Primăria Slatina”, a conchis Marius Bălașa.

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments