AcasăActualitateMarius Oprescu: „Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea orașului Slatina...

Marius Oprescu: „Am votat cu motivația de a continua dezvoltarea orașului Slatina și pentru a reveni la normalitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri!

Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt și președinte al PSD Olt a votat la Școala nr. 1 din Slatina. La ieșirea de la urne, domnia-sa a declarat că a votata pentru continuarea dezvoltării orașului Slatina, dar și pentru ca lucrurile să revină la normal, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri:

„Astăzi, am votat, ca tot orașul, cu motivație! Cu motivația de a continua dezvoltarea orașului Slatina și a județului Olt, cu motivația de a vota o echipă puternică, singura capabilă să transforme așteptările oamenilor în proiecte reale și în realitate, dar și cu motivația de a reveni la normalitate, fără scandaluri, fără zgomot, fără jigniri. Să revenim la normal!

Așa cum era de așteptat, au fost și scandaluri. Când nu ai putința, când, de opt luni, nu ai prezentat niciun proiect pentru Slatina și nu ai venit decât cu ură, cu jigniri, cu anti-campanie asupra adversarului, este greu ca, în ultima zi, să recuperezi această diferență. Și atunci, încearcă să o acopere, cu manipulări, cu scandaluri, că, poate, poate o ieși ceva. Este cântecul de lebădă ceea ce s-a întâmplat astăzi. Este ultimul!

La nivelul județului Olt, așa cum au obișnuit, oltenii sunt harnici și, încă de la prima oră a dimineții, au fost prezenți la vot. Până la ora 12, când am urmărit prezența, pe site-ul AEP, eram pe locul doi pe țară, continuăm să fim pe locul doi pe țară. Nu e nimic anormal. De fiecare dată, așa cum știți, am fost printre primele trei județe din țară, pe parcursul zilei, ca prezență la vot. Iată că, am demonstrat că, în continuare, facem acest lucru, știm să apreciem democrația și ne manifestăm votul, încă de la primele ore ale dimineții. Restul, diseară, după ora 22:00”, a declarat Marius Oprescu.

Dragoș Sîrghie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments