AcasăPoliticaMarius Oprescu: „Dacă tot trec în Opoziție, liberalii ar trebui să-și dea...

Marius Oprescu: „Dacă tot trec în Opoziție, liberalii ar trebui să-și dea demisia, din funcțiile publice pe care le ocupă!”

Marius Oprescu, președintele PSD Olt, a luat atitudine, cerând demisia liberalilor din județul Olt care au fost numiți în funcții de conducere, politice sau administrative, după ce Gigel Știrbu, președinte interimar al PNL Olt, a declarat faptul că partidul pe care îl conduce este în Opoziție, chiar dacă, între cele două formațiuni politice există o coaliție, care nu funcționează.

În acest context, Marius Oprescu a declarat:

„Dacă tot trec în Opoziție, cred că ar trebui să-și dea demisia, din funcțiile publice pe care le ocupă. Adică, ei vor să se creadă în Opoziție, în condițiile în care dețin, în județul Olt, jumătate din funcțiile politice și administrative. Cred că ar trebui să-și dea demisia și să se apuce serios de Opoziție. Ceea ce fac ei, în momentul de față, e jenant, nu e nicio Opoziție. Neputința se transformă în ură față de partenerii lor de guvernare și am înțeles că s-au apucat de plângeri penale. Doar asta pot să facă, sunt jenanți”.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments