AcasăEditorialMarius Oprescu operează chirurgical pe „cordul” PSD Olt!

Marius Oprescu operează chirurgical pe „cordul” PSD Olt!

Istoria e inevitabilă, ca și politica. Ea provoacă realitatea la regenerare, iar când regenerarea nu e posibilă, pe cale naturală, intervine actul chirurgical al „tăierii în carne vie”.

Asta face acum Marius Oprescu, liderul social-democraților din Olt. Operații pe cordul deschis al PSD Olt, tocmai pentru a menține această formațiune în topul celor mai puternice filiale social-democrate din țară.

Pentru Oprescu, PSD Olt e o tablă de șah, un front deschis, iar sacrificiul unor „pioni” (a se citi primari PSD în funcție), prin înlocuirea lor cu forțe proaspete, reprezintă niște mutări (mutații) abile, nemaîntâlnite până astăzi, în PSD Olt, de la origini până în prezent. Aceste operațiuni, desigur, premerg unei victorii de etapă, în alegerile comasate, euro-parlamentare și locale, victorie care va deschide calea unui succes fără precedent, la alegerile parlamentare și prezidențiale.

O intuiție, clarificatoare, îmi dă ghes: Marius Oprescu nu face asta de teama PNL Olt, așa cum își închipuie, cu o naivitate scuzabilă, liberalii noștri alutani, ci pentru a-i arăta, bărbătește, lui Ciolacu,  că PSD Olt rămâne vioara întâi, mulți ani de aici înainte, în „concertul” electoral al tuturor formațiunilor pesediste din țară.

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments