AcasăAlegeri locale 2020Marius Oprescu, președintele CJ Olt: Investim în mediu, Investim în Olt!

Marius Oprescu, președintele CJ Olt: Investim în mediu, Investim în Olt!

Pentru perioada următoare, Consiliul Județean Olt își propune atragerea de fonduri europene de 280 milioane euro, pentru investiții în mediu. Prin implementarea proiectelor de mediu, se vor achiziționa utilaje moderne pentru colectarea deșeurilor, în județul Olt. Implementarea colectării din poartă în poartă a deșeurilor reziduale și reciclabile, atât în mediul urban, cât și în rural.

marius oprescu mediu netDezvoltarea infrastructurii de apă și canal în Slatina și în alte 24 de localități: Caracal, Corabia, Balș, Potcoava, Scornicești, Drăgănești-Olt, Dăneasa, Băbiciu, Gostavățu, Scărișoara, Fărcașele, Dobrosloveni, Izbiceni, Giuvărăști, Bălteni, Perieți, Schitu, Rusănești, Piatra-Olt, Găneasa, Tia Mare, Șerbănești, Crâmpoia și Vișina.

Proiectul se află în implementare, semnat de Compania de Apă Olt, în noiembrie 2019.

„Proiectele de viitor stabilite își propun să abordeze tehnologii avansate în acest domeniu, care să ne ajute să reducem cantitatea de deșeuri și să le transformăm în resurse utile și nepoluante, ce se pot întoarce în economie, pentru a genera venturi către bugetul public”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Realizat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Olt, executat de S.C. RIPOSTA AGROTURISM S.R.L. –  Cod Mandatar – 21200019.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments