AcasăPoliticaMarius Oprescu – reconfirmat președinte PSD Olt: „Pentru mine, astăzi, începe un...

Marius Oprescu – reconfirmat președinte PSD Olt: „Pentru mine, astăzi, începe un nou capitol!”

Marți, 22 noiembrie a.c., în incinta Fundației pentru Tineret Olt, din Slatina, a avut loc Conferința Județeană de Alegeri a PSD Olt, conferință organizată sub deviza „Uniți pentru viitor”!

Astfel, la această manifestare, a fost prezent staff-ul PSD de la nivel național, în frunte cu Marcel Ciolacu – președintele PSD și Paul Stănescu – secretar-general PSD.

Au mai ținut să fie alături de Marius Oprescu la acest eveniment: Petre Daea – ministrul Agriculturii, Adrian Câciu – ministrul Finanțelor, Marius Budăi – ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Lucian Romașcanu – ministrul Culturii, Gabriela Firea – ministrul familiei și Egalității de Șanse, Vasile Dâncu – președinte al Consiliului Național al PSD, Gheorghe Cârciu – președinte al PSD Diaspora, Marian Neacșu – secretar general al Guvernului României, Lia Olguța Vasilescu – primar al municipiului Craiova, președinți ai consiliilor județene din  Dolj, Gorj, Mehedinți și Vâlcea, parlamentarii PSD Olt, primari, viceprimari PSD din județ, șefii organizațiilor de femei, pensionari și tineret ale PSD Olt, directori și directori adjuncți de instituții deconcentrate oltene.

Astfel, în urma alegerilor, Biroul Permanent Județean al PSD Olt este format din: MARIUS OPRESCU – PREȘEDINTE; Emil Moț – prim-vicepreședinte; vicepreședinți:  Siminica Mirea (senator), Marius Iancu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă (deputați), Ionuț Ivan, Cosmin Floreanu, Adi Florinel Barbu, dr. Renică Diaconescu, Longin Drăghicescu, Ion Doldurea, Cătălin Rotea, Iulică Oane, Nicușor Rada, Manuel Enăchioaia, Marin Scurtu, Gheorge Tiutiu, Tudor Matei, Alexandru Petrișor, Florea Negrilă, Virgil Gulie, Aurel Bondrescu, Marina Samiee, Iulia Vlad, Gabriela Ancuța, Mariana Matei, Mihai Braneț.

Virgil Delureanu a fost și el reconfirmat în funcția de secretar general al organizației, iar trezorier este deputatul Florin Barbu! Din Biroul Permanent Județean Olt, mai fac parte de drept: Cornelia Sulger –președintele Organizației de Femei (până la organizarea de noi alegeri), Emil Marinescu – Președintele Organizației de Pensionari (până la organizarea de noi alegeri), Mirela Vasile – reprezentant PES activists, Constantin Popescu și Ionel Cristian Gheorghe  – reprezentanți Centrală sindicală.

Marius Oprescu, președintele PSD Olt și președintele Consiliului Județean Olt:

Pentru mine, astăzi, începe un nou capitol!

„Pentru mine, astăzi, începe un nou capitol! Sunt onorat și extrem de responsabil și vreau să vă asigur că nu ați ales doar un președinte de organizație, ci ați desemnat un manager al echipei. Un manager care găsește vulnerabilitățile și le rezolvă, care promovează valoarea, loialitatea și performanța, care știe să facă echipă și este deschis dialogului.

Să știți că nu este greu să faci toate aceste lucruri, când ai în față o echipă așa cum este organizația PSD Olt. Ne așteaptă un drum lung și plin de provocări! Este o perioadă dificilă, mai ales că avem foarte multe organizații din țară care doresc să ne ia locul. De multe ori, să știți că m-am simțit ca un copil răsfățat al organizației PSD Olt, un copil care a primit multe în dar, dar a avut tot timpul o presiune, teama de a nu greși și de a nu-i dezamăgi pe cei care mi-au dat această încredere și mare responsabilitate.

Astăzi, nu mai sunt nici copil și cred că nici ca tânăr nu mă mai încadrez, dar am atributul experienței și voi rămâne același om care va continua să creadă în forța Organizației PSD Olt. Același om care se va lupta pentru locul binemeritat al Organizației Olt în procesul de reconstrucție al PSD, pentru că un partid puternic se bazează pe organizații județene puternice, iar la Olt avem una dintre cele mai puternice organizații din țară. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Paul Stănescu, senator de Olt, secretar-general al PSD la nivel național:

Marius Oprescu a reușit, la nivelul județului, să formeze o echipă puternică

„Marius Oprescu a reușit, la nivelul județului, să formeze o echipă puternică. Eu sunt mândru de colegii mei de la Olt, toată echipa de la București a venit astăzi, suntem cu toții alături de ei și sper să facă numai lucruri bune pentru oltenii noștri, pentru că aceasta este ținta organizației! Sloganul „Uniți pentru viitor” este unul extraordinar. Îi spuneam lui Marius că trebuie să aibă grijă că trebuie să vină cineva și după ei, trebuie să fie o continuitate în tot ceea ce faci. Am câștigat alegerile la Olt, pentru că oamenii au simțit respectul nostru, am încercat, de fiecare dată să facem mai mult în infrastructură, sănătate, educație, un trai mai bun pentru toată lumea. Asta au simțit oltenii noștri și ne-au votat în marea lor majoritate.

Dragi colegi, la nivel de centru vreau să vă spun, așa cum este și la Olt, avem o echipă foarte bună, condusă de președintele nostru, d-l Marcel Ciolacu”, a declarat Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu – președinte PSD:

Cea mai performantă echipă a PSD este organizația de la Olt!

„Îl felicit pe Marius, felicit întreaga echipă. Cea mai performantă echipă, electoral, a PSD, este organizația de la Olt și nu este întâmplător. Am citit partea din realizările acestei echipe în timpul conferinței. Important este să te implici pentru oameni și cât de mult îți dorești să coagulezi oameni de valoare și cred că aceasta este cheia succesului organizației de la Olt. Mă bucur mult că foarte mulți dintre colegii noștri, membri ai guvernului, din structura de conducere, au venit astăzi și este un semn de respect atât pentru organziația PSD Olt și pentru Marius, dar este un respect față de olteanul, de PSD-istul Paul Stănescu, și de prietenul nostru Paul Stănescu”, a declarat Marcel Ciolacu.

Dragoș Sîrghie

Siminica Mirea (senator de Olt), alături de Gabriela Firea (ministrul Familiei și Egalității de Șanse) și Lia Olguța Vasilescu – primar al municipiului Craiova
Siminica Mirea (senator de Olt), alături de Gabriela Firea (ministrul Familiei și Egalității de Șanse) și Lia Olguța Vasilescu – primar al municipiului Craiova

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments