AcasăActualitateMarșul Regal – Monarhia pentru viitor

Marșul Regal – Monarhia pentru viitor

La începutul săptămânii trecute (marți, 29 octombrie), Biblioteca Româno-Americană din Craiova, înființată de fostul deținut politic Cornel Boiangiu (luptător anticomunist cu ștate vechi), a găzduit o reuniune a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM). Cu această ocazie, Șerban Cătălin (co-președinte național) și Tiberiu Knab (secretar-general) au pus bazele filialei ANRM a județului Dolj, numindu-l președinte interimar pe tânărul economist Ovidiu Bunea, fost șef al tineretului țărănist din Bănie.

anrm dolj si oltAu fost prezenți la această cinstită adunare adepți ai monarhiei din Dolj și Olt, membri și simpatizanți ai PNȚCD, PNL și chiar PSD. De la Olt, au fost de față plasticianul Cristina Botez, membru ANRM Olt, fostul deținut politic Paul Popescu, președinte interimar al ANRM Olt, precum și ziaristul Dumitru Sârghie.

După cum observă toată lumea, curentul promonarhist crește de la o zi la alta, iar următoarele acțiuni ale ANRM Dolj și Olt au în vedere o participare cât mai numeroasă la marele miting promonarhist din București, care se va desfășura duminică, 10 noiembrie a.c., sub deviza „Marșul Regal – Monarhia pentru viitor.”

Ionuț Dumitrescu

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments