AcasăActualitateMihaela Stana – primar interimar al Slatinei

Mihaela Stana – primar interimar al Slatinei

Marți, 31 martie a.c., Silviu Neacșu – prefectul județului Olt – a emis Ordinul nr. 88, prin care se constată suspendarea de drept a mandatului primarului municipiului Slatina – Minel Florin Prina – până la încetarea măsurii arestării la domiciliu. Actul administrativ a fost emis în baza Încheierii Înaltei Curți de Casație și Justiție – Secția Penală, comunicată Instituției Prefectului – Județul Olt, în data de 30.03.2015.

mihaela stana 2Atribuțiile primarului vor fi preluate de actualul viceprimar PC Mihaela Stana, până la o decizie definitivă în cazul lui Minel Prina. Mihaela Stana va fi împuternicită ca primar interimar joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Mihaela Stana va fi prima femeie din Olt care va ocupa funcția de primar. Și-a început activitatea la cotidianul Gazeta Oltului, ocupând, ulterior, funcția de consilier personal a foștilor primari de Slatina: Gheorghe Păunescu și Darius Vâlcov, funcția de director al Direcției Administrare a Domeniului Public și cea de viceprimar.

Ionuț Dumitrescu


3 COMENTARII

  1. Vorbim in democratie, dle Doru…Ca doar nu ne intoarcem la comunism.E adevarat ,trebuia sa fac o precizare…Multumesc…Dar tu stii cate femei primar au fost in Moldova,inainte de revolutie_

  2. Mai studiati d-le Sirghie un pic istoria Slatinei, in perioada postdecembrista Slatina a avut primar( nu interimar) o femeie. Scuze, am uitat ca dvs. nu sunteti de pe aceste meleaguri iar in Moldova a ajuns greu informatia.

  3. Nici nu se putea altfel .Unul din locotenetii mafiotului Valcov.Bravos natiune!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments