AcasăEditorialMinel Prina, cel care știe pe de rost alfabetul administrației de performanță

Minel Prina, cel care știe pe de rost alfabetul administrației de performanță

În actuala geografie politică românească, absolut indiferentă față de om și comunitate, Municipiul Slatina ocupă un loc aparte. Și asta, grație unui primar care, cu toate păcatele lui, a dorit și dorește, cu tot dinadinsul, să lase urme frumoase, în trecerea sa prin această lume.

Minel Prina, primarul Slatinei, fiindcă despre el este vorba (iertată fie-ne îndrăzneala următoarei afirmații) este, la această oră, singurul demnitar local, ales de popor, care lucrează în interes general, debarasându-se complet de culisele urât-mirositoare ale politicii.

Știu: în astfel de vremuri, în care luptele fratricide din PSD Olt au căpătat o amploare fără precedent, afirmația noastră este una riscantă, nu numai pentru noi – cât mai ales pentru Minel Prina, primarul care știe clar că orice faptă bună nu rămâne niciodată nepedepsită.

prina interiorAtât în „Epoca de Aur” a PDL, cât și în traumatizanta „Epocă de Platină” a PSD, city-managerul de ieri și, respectiv, primarul de azi, Minel Prina, în ciuda unor probleme juridice, în care a fost introdus fără de voie, și-a îndeplinit cu profesionalism misiunea de prim-gospodar al acestui oraș secular, finalizând și inaugurând o multitudine de investiții importante, care ne alimentează speranța și ne inculcă acea doză de patriotism local, fără de care am dispărea, subit, din istorie.

Redarea demnității Slatinei de odinioară, prin cele 13 proiecte de reabilitare a infrastructurii urbane degradate, prin alte acțiuni de reabilitare a infrastructurii sociale și îmbunătățirea serviciilor sociale, ne îndreptățește să spunem – fără ezitare – că Slatina a intrat în rândul lumii.

Toate aceste lucruri au fost posibile datorită unui inginer care știe pe de rost alfabetul administrației de performanță și care – înfruntând tot felul de presiuni politice sau de altă natură, a reușit – cu abilitate – să întroneze, în Primăria Slatina (măcinată până mai ieri de  convulsiuni interne, politicianiste), un echilibru benefic, generator, iată, de realizări fără precedent, de la Revoluție până astăzi.

O fi mult? O fi puțin? O fi de ajuns? Electoratul este judecătorul suprem și numai el, mai devreme sau mai târziu, va răspunde la aceste întrebări, cântărind faptele bune, dar și pe cele mai puțin bune ale primarului Minel Prina, ales de către slătineni, în fruntea obștii, cu peste 70%.

Dumitru Sârghie

5 COMENTARII

  1. ce bine ii sta lu prina tuns.sarghie nu te tunzi si tu sau folosesti placa lu fita

    • e in concediu fiisa. sa vedem cine ii mai scruie discursurile lu zzztanescu si lu mariusss

  2. prina este un foarte bun administrator, daca n-ar aparea langa valcov ar fi si el privit mai bine. nu s-a nascut in locul potrivit

  3. prina e cu zece clase peste valcov. din cauza lui valcov era sa faca parnaie. s-ar putea sa se razbune minel, candva

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular