AcasăEditorialMineriadă împotriva adevăraților pesediști!

Mineriadă împotriva adevăraților pesediști!

Gloria de altădată a PSD Olt a apus demult. Astăzi, această formațiune nu este nici pe jos, nici în căruță, nici în teleguță. Aleargă după o trăsură care n-o mai așteaptă și se lasă condusă de la București de Darius Vâlcov. Un ministru al Finanțelor care, până deunăzi, administra o mini-Bancă Populară, Barul King’s și Patiseria de pe lângă Liceul Metalurgic din Slatina, intrate în faliment, cu puțin timp înainte de a-și începe activitatea propriu-zisă.

Așadar, „marele” PSD Olt joacă după cum cântă Darius Vâlcov, liderii acestei formațiuni uitând faptul că pedelistul, dacă ți-a luat vaca, îți ia apoi și vițelul. Păcatul și năravurile vechi ale pedeliștilor infiltrați în PSD aduc mare rușine pesediștilor din Olt.

Erau ei – pesediștii – de râs și înainte de a fi invadați de pedeliști. Dar acum sunt de plâns, pentru că-i îngăduie lui Vâlcov să facă tot felul de experiențe animalier-troțkiste, pe trupul unui partid care avea cât de cât un blazon și nu promova, precum a promovat și promovează Vâlcov în PSD Olt, doar lichele, pramatii, sferto-docți, șuți și lipitori de afișe.

Nu cunoaștem, la Olt, cel puțin, tenacitate mai izbutită precum cea a lui Darius Vâlcov, aceea de a-i discredita pe adevărații pesediști din PSD Olt și de a-și promova gagicile cu creierul cât boaba de ienupăr și  sferto-docții gen Daniel Bărbulescu, unul dintre foștii deputați portocalii (traseist revenit în PSD), care a votat pentru tăierea pensiilor și salariilor românilor.

De acest fenomen de dezintegrare a PSD Olt va beneficia Darius Vâlcov, cel care-și va pune, în curând, omul său în fruntea filialei Olt, el visându-se președinte al PSD central și chiar (ferească Dumnezeu!) președinte al României.

Mai nou, la comanda lui Vâlcov, foștii pedeliști din Olt, cu carnete de pesediști, au pornit o mineriadă împotriva unor șefi de instituții, promovați de vechii și adevărații pesediști ai acestui județ. Această golănie „marca Vâlcov” reprezintă, de fapt, o lovitură sub centură aplicată președintelui legitim al PSD Olt, d-l Paul Stănescu, cel care a lăsat ciuma portocalie să se extindă, influența negativă a lui Darius Vâlcov făcând din acest județ un fel de Vale a plângerii.

În fapt, acest atac la vechii pesediști nu reprezintă decât un mic act al unei scenete din marele scenariu machiavelic pe care Darius Vâlcov l-a pus la cale, pentru a-și atrage de partea sa tot ce mișcă în acest partid, râul, ramul…

Vâlcov e capabil să înlocuiască pe oricine conduce în Olt o instituție descentralizată cu Monica Floarea, cu Florin Obretin sau cu orice alte nulități și marionete care să-i facă jocurile în toate domeniile de activitate.

Ce trebuie să știe pesediștii adevărați de la Olt, care se desolidarizează atât de ușor de oamenii ce au format infrastructura acestui partid? Că PSD Olt are mai mulți oameni care știu carte, care n-au tăiat pensiile și salariile românilor, care nu și-au bătut joc de alocațiile elevilor, promițându-le nu știu ce telefoane mobile second-hand, care știu să se comporte civilizat în societate, care n-au devalizat banul public, n-au dezinformat și n-au mințit, așa cum au făcut și încă mai fac unii foști pedeliști din Olt, din păcate, sub protecția PSD. Defectul lor major, ce-i displace infinit pedelistului Vâlcov, este acela că sunt poate prea pesediști. Din păcate, la Olt, PSD se află în cădere liberă, târându-și prezentul în clipe adipoase, cu flacăra credinței aproape stinsă, cu miros de tămâie fumegândă și cu foști pedeliști, fiare neadormite, care au căpătat priviri de scorbură, după ce au jefuit votul și viitorul copiilor noștri.

Dumitru Sârghie


1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments