AcasăActualitateMirea Siminica, senator de Olt: Pensionarii sunt bunicii și părinții noștri. Creșterea...

Mirea Siminica, senator de Olt: Pensionarii sunt bunicii și părinții noștri. Creșterea graduală a pensiilor din sistemul de contributivitate trebuie să continue

Recent, senatorul de Olt – Siminica Mirea – a vorbit despre unul dintre punctele importante ale programului de guvernare al PSD. Este vorba despre creșterea graduală a pensiilor. PSD își propune ca, în următorii patru ani, punctul de pensie să crească, gradual, până la 32%.

„Pensionarii sunt bunicii și părinții noștri. Creșterea graduală a pensiilor din sistemul de contributivitate trebuie să continue!

Programul nostru propune o creștere de 32% a punctului de pensie în următorii 4 ani, plecând desigur de la nivelul care este prevăzut în lege.

Partidul Social Democrat a majorat veniturile pensionarilor cu 60% în 3 ani, însă, în continuare, pentru a fi posibilă această creștere a pensiilor avem nevoie de salariați. Prin urmare, așa cum amintim de fiecare dată, obiectivul nostru principal este SIGURANȚA LOCURILOR DE MUNCĂ.

Credem cu tărie că, România are nevoie de măsuri EFICIENTE în ceea ce privește calitatea vieții oamenilor, iar în acest sens, avem nevoie de încrederea dumneavoastră pentru a vă demonstra că putem fi soluția atât de necesară într-o perioadă atât de dificilă pentru fiecare dintre noi”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

Realizat la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Olt, executat de S.C. RIPOSTA AGROTURISM S.R.L., Tiraj 1000 exemplare, Cod Mandatar: 11200020.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments