AcasăActualitateMironel Drăgan felicită Slatina și întreg județul Olt

Mironel Drăgan felicită Slatina și întreg județul Olt

Cândva, prin anii 2003-2004, în județul Olt, un tânăr întreprinzător înființa o filială a unei formațiuni politice, care se chema Partidul Tineretului Democrat. Mai mult, Mironel Drăgan, căci despre el este vorba, entuziast și plin de speranțe, a finanțat atunci și un ziar, cu care să pună umărul la consolidarea acelui partid, care a pornit la drum cu o echipă tânără, optimistă, frumoasă moral și spiritual.

mironel dragan 2N-a fost însă să fie… Sistemul corupt și mafia locală de atunci și-au băgat coada și Partidul Tineretului Democrat a dispărut de pe piață, într-un timp relativ scurt. Construcția aceea frumoasă și  visătoare a fost sabotată, iar ziarul Observatorul – după ce intrase în conștiința publică – a fost boicotat financiar. Partidul a luat sfârșit, iar tinerii aceia frumoși și deștepți au plecat pe unde au văzut cu ochii.

A rămas însă Mironel Drăgan, drept în fața tuturor furtunilor, care nu i-a uitat pe conjudețenii săi, transmițându-le acestora un Crăciun fericit și un An Nou cu bucurie, sănătate și multe, multe împliniri!

La Mulți Ani județul Olt! La Mulți Ani Slatina!

LINIA ÎNTÂI

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments