AcasăActualitateMULȚUMIM FUNDAȚIEI ALTEX!

MULȚUMIM FUNDAȚIEI ALTEX!

Asociația „Ecologia Bunului Simț”, Editura „Arena Artelor ” și S.C. Observator SRL, care editează Ziarul „Linia Întâi”, din Slatina, jud. Olt, aduc, pe această cale mulțumiri infinite Fundației „Altex”, cu sediul în Voluntari, jud. Ilfov, Str. Șoseaua București Nord, Global City, pentru donația de materiale sanitare (măști de protecție respiratorie contra infecției cu Coronavirus – COVID 19), în sprijinul colaboratorilor și angajaților celor trei instituții, precum și al celor care vin în contact cu acestea.

Donația face parte din strategia Fundației Altex de a sprijini educația, presa și cultura  din România, alături de protejarea mediului înconjurător și implicarea în rezolvarea situațiilor de urgență. De la început, Fundația Altex și-a luat angajamentul să fie un partener implicat direct și activ în schimbările din România pentru bunăstarea societății.

Menționăm că măștile de protecție respectă cele mai înalte standarde de calitate și performanță de pe piață și sunt produse în conformitate cu Directiva 2016/425/EU, având standard 149:2001+A1:2009, FFP2 și fiind certificate de Notified Body cu numărul 0158 (Dekra Testing and Certification Gmbh Germany).

Asociația „Ecologia Bunului Simț”- Slatina

Președinte Dumitru Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments