AcasăEditorialNEOMARXISMUL DE CAVIAR AL SEMISFERTODOCTULUI FLORIN CÎȚU!

NEOMARXISMUL DE CAVIAR AL SEMISFERTODOCTULUI FLORIN CÎȚU!

Nu inumanul Cîțu este vinovat de ceea ce ni se întâmplă nouă românilor, astăzi, ci mecanismul creat de urmașii lui Ceaușescu, pe care un zero barat precum este acest băiat fără Dumnezeu îl urmează până în cele mai mici detalii… Răspunsul lui la întrebarea pusă de un ziarist cu privire la prețul pâinii este al unui golan de bani gata, cu zece clase, cu examenul de treaptă ratat, care bea șampanie și își linge, cu mândrie revoluționară, degetele murdare de caviar… În prostia lui savantă, Cîțu ne-a spus : „ Nu pot să spun. Nu mănânc pâine!”

foto libertatea.ro
foto libertatea.ro

Când un prim ministru rostește, în fața poporului asuprit, cuvântul magic „pâine”, ar trebui să fie mai atent și mai smerit, pentru că, peste 80 la sută dintre români gândesc că un guvern este bun, atunci când creează locuri de muncă pentru „cei mulți și proști” și, în timpul căruia, se ieftinește pâinea și, apoi, carburanții. Mă întreb ce-ar fi răspuns acest accident al istoriei, această naștere greșită, cu numele de Cîțu, dacă respectivul ziarist, cu siguranță mâncător de pâine, l-ar fi întrebat care este prețul benzinei… Cred c-ar fi răspuns tot așa, la mișto: „Nu pot să spun. Nu beau benzină!”

Nu știu ce licori scumpe bea acest politruc ieftin, dar prestația lui lamentabilă și halucinantă, ca premier, prostiile pe care le debitează zilnic, cu privire la nivelul de trai ridicat al românilor, siluirea limbii române, alături de cele două „capre metafizice”, cum le-ar spune Țuțea Ralucăi Turcan și Alinei Gorghiu, îl plasează alături de cel mai precar (ca să nu zic altfel) premier pe care l-a avut România după 1989, Viorica Dăncilă.

Personaj din „Ferma animalelor”, un individ de calibrul lui Cîțu nu poate conduce un guvern decât aplicând metodele dictaturii și ale batjocurii față „de masele largi populare”, ca să mă exprim și eu în limbajul neomarxist, cel care reprezintă idealul corigentului de la Râmnicu Vâlcea.

Să fie adevărat, oare, că toate mijloacele de a-ți bate joc de români și de România au fost epuizate? Eu cred că nu… Uitați-vă la această vietate fără Dumnezeu, care ne obligă să conviețuim cu Apocalipsa, și vă veți da seama că tragedia României nu se va opri în curând… „Maimuțele cu haine”, pe care și le-a imaginat Petre Țuțea, au invadat România, iar în fruntea lor Florin Cîțu, dirijat, la rându-i, prin sforile Cotroceniului, orchestrează ieșirea din istorie a națiunii române…

Dumitru Sârghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments