AcasăOra SatuluiNicolae Soare, primarul interesului general

Nicolae Soare, primarul interesului general

Există întotdeauna un Dumnezeu al fiecărei comune care, atunci când disperarea atinge culmi nebănuite, face ceva, operează o mutație și readuce speranța pe chipul oamenilor. Așa s-a întâmplat și cu comuna Dăneasa, așezare încremenită în proiect ani de zile și ținută în înapoiere de către fost administrație.

Odată cu alegerea lui Nicolae Soare în funcția de primar (în anul de grație 2012), noua administrație a pornit la refacerea demnității comunei Dăneasa. După numai un an de zile, înfățișarea comunei s-a schimbat radical. S-au asfaltat și modernizat drumurile principale; s-au betonat șanțurile; s-au renovat, în totalitatnicolae soare primar daneasa 571e, Centrul Social de la Dăneasa și Căminul Cultural Berindei; s-a împrejmuit Școala Zănoaga și s-au betonat aleile acesteia în întregime; a fost renovată, in integrum, Școala de la Dăneasa, ca și grădinița și holul școlii din Pestra; s-a introdus apă curentă în școlile din Dăneasa și Pestra; s-a mai turnat 1,5 km de beton pe drumul Berindeiului, s-a introdus BiblioNet-ul la Biblioteca Dăneasa etc.

Anul acesta, intențiile d-lui primar sunt la fel de generoase și, în funcție de finanțările de care va dispune, domnia-sa ne spune că va  finaliza drumul Berindeiului (mai sunt încă 400 de metri) și-l va începe pe cel spre Cioflanu. De asemenea, se lucrează la un proiect de asfaltare, betonare, apă și canal pentru Berindei, Cioflanu, Pestra și Zănoaga…

„Aceste intenții se află la stadiul de studii Geo și ridicări Topo”, ne-a spus primarul Nicolae Soare, cel care a plecat la drum cu următoarea afirmație de principiu: „Dacă un primar nu are capacitatea și voința de a-și sacrifica interesele personale, în favoarea interesului general, atunci el nu are ce căuta în fruntea obștii!”

Ionuț DUMITRESCU

2 COMENTARII

  1. DECI,ZIARISTUL N-A GRESIT NICI ATUNCI,NICI ACUM…unul a facut proiectul,altul l-a desavarsit…Bravo lor…

  2. Domnule Ionut Dumitrescu cu doi trei ani in urma tot asa scrieati si despre fostul edil. Intradevar domnul Soare Nicolae are ala logica de a face unele lucruri, .Poate nu cunoasteti dar proectele pentru lucrarile efectuate au fost facute in mandatul Stania.gimionul fostului a stat in blocarea de catre UE a fondurilor .Ca o informatie pentru dv cu citeva saptamini in urma comunei DANEASA i s-au aprobat inca doua proiecte unu introducerea apei in satul Daneasa 30 miliarde vechi si modernizare drum sat Berindei 40 miliarde vechi ,proecte aprobate de vechiu consiliu local clarisimo Domnule ziarist…DOMNULE MUGUREL FERITIVA DE DARUL DE LA GRECI, MULTA SANATATE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE ,,,,AL DUMITALE PAZITOR DIN UMBRA GOGU AI GRIJE…

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular