AcasăEditorialNICUȘOR DAN – UN RĂZVAN BURLEANU AL POLITICII ROMÂNEȘTI!

NICUȘOR DAN – UN RĂZVAN BURLEANU AL POLITICII ROMÂNEȘTI!

Picat pe scaunul FRF, din scutecele murdare ale guvernului Băsescu-Boc- Udrea, acest fante unsuros, misterios, fără nicio jenă de sine, i-a depășit în golănie, mistificare, prostie fudulă, lăcomie și mojicie crasă pe înșiși borfașii fotbalului românesc, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu…

Deși vrea să pară un tânăr emancipat, parfumat, educat și plin de rafinamente intelectuale, dinspre el se degajă un miros de pivniță, de debara și de prăvălie. Îl cheamă Răzvan Burleanu și este echivalentul în nesimțire al patronului Sebastian Ghiță de la RTV – un alt ipochimen căzut din spirit și bolnav de gol interior, ca să fim eleganți cu derbedeul.

Unii spun că Burleanu a fost ejectat din debaraua unor servicii subterane, secrete, pe care le știe și badea Vasile din vârful dealului. Dacă-i așa, rămânem la părerea pe care am mai exprimat-o și altă dată: „Numai în lumea animală nu există securiști și turnători, plătiți din sudoarea celor mulți și proști!”

Tehnicile lui de manipulare sunt o risipă inutilă de vorbe goale, ambalate într-un staniol strălucitor, care par trase la indigo cu vorbele lui Nicușor Dan, șeful unui partid apărut din spuma mării, ce își arogă dreptul de a-i judeca pe toți cei care nu ciugulesc din palma lui Soroș.

Nicușor Dan, ca și extraterestrul Burleanu, este unealta unui desant dubios, care amestecă valorile tradiționale românești, cu discursul așa-zis european al politicii corecte, căzând apoi vijelios într-un extremism de sorginte franțuzească, cu perorații gen Marine Le Pen, prefigurând – vai! – Republica unor cumetre cu nume pitorești: Cosette și Clotilde!

Creierul minuscul al lui Nicușor Dan e depozitarul unor idei mărețe, îmbătate de alcoolul propriilor lui neputințe și ale partidului său artificial, care n-are program, nici ideologie și nici doctrină. De fapt, Nicușor Dan nu știe care-i diferența între ideologie și doctrină, nemaivorbind de Clotilde Armand, care emite greu în limba română.

Nu-i nicio diferență între instinctul feudal al lui Burleanu și cel al lui Nicușor Dan. Amândoi sunt proveniți din „bestiare” finanțate pe sub mână, amândoi au misiuni politice, cu epicentrul în afara granițelor României, amândoi sunt clericii misionari ai unor interese care n-au nicio legătură cu redarea valorilor și demnității poporului român.

Dar despre mentalitatea comunistă a USR se exprimă, fără dubii, Dragoș Coste, un imbecil din gașca lui Nicușor Dan, candidat la Senatul României: „Românul este o ființă înapoiată. Un animal hulpav. Reinstaurați securitatea. Poporul vrea sânge! (…) Noi decidem de ce vrea unul și altul. PLM!”

Ei, ce ziceți de o nouă eră a ticăloșilor, cu creierele spălate, pe bani grei din afara țării, prin care se dorește o Românie super controlată de agenții în civil ai unui magnat care face experiențe pe trupul și așa devastat al poporului român?

Așa cum între partidele aflate acum în competiția electorală din România nu există diferențe majore în ceea ce privește caracterul liderilor lor, lăcomia și interesele clanurilor lor, diferențe de intelect ori de importanța celor șapte ani de acasă, tot așa nu există diferențe notabile între Burleanu și Nicușor Dan.

Sunt, ca să-l cităm pe poetul Claudiu Iordache, niște „furnici roșii ale pământului, care își jefuiesc până și arborele în care s-au născut!”

Dumitru Sârghie

RELATED ARTICLES

2 COMENTARII

  1. Execelent articol pt. a contura lupta de clasă!Un îndemn voalat de a îndrăzni să……. crezi în România,adică în ..Partidul Săracilor Democraţi din….. România. Pentru că acest partid este după opinia lor România. Ei au acaparat România de la Revoluţie pt, că ei cred că lor le este atribuit succesul de a răsturna comunismul. Iar toţi ceilalţi- după o logică strîmbă- sunt chipurile comunişti!Ei sunt fără program, doctrina şi ideologie necesare pt. a minţi, a fura banul public, pt, a corupe şi înjosi pe toţi ceilalţi , cum de 26 ani au învăţat aceste clanuri.Dezvoltarea României o confundă cu dezvoltarea propriilor proprietăţi.Adversarii lor au creiere ,,minuscule” pt. că ei au studiat foarte mult ,,matematica bunei credinţe” şi nicidecum nu au învăţat ideologia minciunii şi corupţiei!Redarea valorilor şi demnităţii poporului român-după aceeaşi logică strîmbă de ideolog misionar, şi nu de olimpic la matematică- nu le poate da decât cei care le-au luat de 26 ani încoace.adică tocmai cel ce se pregătesc pentru a prelua din nou puterea şi a deveni Partidul Stat.Ne pregătim să înlăturăm Sorosişţii şi Bruxellezii care au zero pe toate planurile la…….corupţie!Îi aplaudăm în schimb pe cei care au rezultate fabuloase la evaziune fiscală şi spălare de bani şi care stau de la născare pe scaunele funcţiei publice,care au bani negri pt. campania electorală şi suntem mândri , toţi cei care îi aplaudăm, că ne dă şi nouă o felie de…cozonac înmuiat în cazanul cu,, miere” adunată din corupţia instituţională.Logica strâmbă a propagandei de odinioară, de după…….1945!Votaţi olimpici la matematică şi nu cei care au învăţat pe …..şanţurile tranziţiei, în laboratoarele clanurilor de interlopi politiciDeşteptă-te române!

  2. Execelent articol pt. a contura lupta de clasă!Un îndemn voalat de a îndrăzni să……. crezi în România,adică în ..Partidul Săracilor Democraţi din….. România. Pentru că acest partid este după opinia lor România. Ei au acaparat România de la Revoluţie pt, că ei cred că lor le este atribuit succesul de a răsturna comunismul. Iar toţi ceilalţi- după o logică strîmbă- sunt chipurile comunişti!Ei sunt fără program, doctrina şi ideologie necesare pt. a minţi, a fura banul public, pt, a corupe şi înjosi pe toţi ceilalţi , cum de 26 ani au învăţat aceste clanuri.Dezvoltarea României o confundă cu dezvoltarea propriilor proprietăţi.Adversarii lor au creiere ,,minuscule” pt. că ei au studiat foarte mult ,,matematica bunei credinţe” şi nicidecum nu au învăţat ideologia minciunii şi corupţiei!Redarea valorilor şi demnităţii poporului român-după aceeaşi logică strîmbă de ideolog misionar, şi nu de olimpic la matematică- nu le poate da decât cei care le-au luat de 26 ani încoace.adică tocmai cel ce se pregătesc pentru a prelua din nou puterea şi a deveni Partidul Stat.Ne pregătim să înlăturăm Sorosişţii şi Bruxellezii care au zero pe toate planurile la…….corupţie!Îi aplaudăm în schimb pe cei care au doare de evaziune fiscală şi spălare şi care stau de la născare pe scaunele funcţiei publice,care au bani negri pt. campania electorală şi suntem mândri , toţi cei care îi aplaudăm, că ne dă şi nouă o felie de…cozonac înmuiat în cazanul cu,, miere” adunată din corupţia instituţională.Logica strâmbă a propagandei de odinioară, de după…….1945!Votaţi olimpici la matematică şi nu cei care au învăţat pe …..şanţurile tranziţiei, în laboratoarele clanurilor de interlopi politiciDeşteptă-te române!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments