AcasăPoliticaNoi îi avem de partea noastră pe românii care s-au săturat să...

Noi îi avem de partea noastră pe românii care s-au săturat să fie mințiți, batjocoriți, furați

Joi, 27 martie a.c., Marian Florescu, președinte PNȚCD Olt a susținut o conferință de presă, unde a abordat trei teme principale: prezentarea listei candidaților PNȚCD pentru Parlamentul European, decizia guvernului de a majora pensiile și declarațiile ministrului de finanțe potrivit căruia salariile și pensiile nu pot fi plătite fără majorarea accizei la carburant.

Numele candidaților noștri este nepătat

marian florescu 582Astfel, Marian Florescu a citit lista cu cele 42 de nume, între care – pe primele trei locuri – se află Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, Sebastian Bodu și Maria Stavrositu.

„PNȚCD se prezintă în fața românilor cu cea mai decentă dintre toate partidele care vor candida la alegerile europarlamentare. Pe lista PNȚCD nu veți găsi nepotism, traseism politic sau tupeu. Sunt oameni pe care excelează în profesiile lor, oameni care au demonstrat că sunt decenți și onești.  Prin comparație cu alții, putem părea mai mici sau mai slabi. Asta nu ne sperie, ci ne mobilizează mai mult.

Noi îi avem de partea noastră pe românii care s-au săturat să fie mințiți, batjocoriți, furați și care vor să trăiască într-o țară liberă, demnă și prosperă. În plină criză economică și morală, Uniunea Europeană are nevoie de competență, de europarlamenntari cinstiți și decenți.

Numele candidaților noștri este nepătat și nu există nici măcar cea mai mică bănuială că vreunul dintre ei ar fi săvârșit vreo faptă de corupție.”, a spus Marian Florescu.

Despre faptul că PNȚCD Olt nu are niciun reprezentant pe lista pentru Parlamentul European, Marian Florescu a declarat: „Am considerat, de comun acord cu membri de la județ, după consultări cu organizațiile din teritoriu, că trebuie să ne concentrăm pe ceea ce am început și anume reconstrucția totală, în urma acesteia să avem candidați care să facă performanță, nu să sacrificăm un nume doar de dragul listei”.

Actuala guvernare de stânga  sacrifică economia pentru pomenile electorale

Referitor la decizia guvernului de a majora pensiile și la declarațiile ministrului de finanțe, potrivit căruia salariile și pensiile nu pot fi plătite fără majorarea accizei la carburant, președintele PNȚCD Olt a declarat:

 „Actuala guvernare de stânga sacrifică economia pentru pomenile electorale cu care speră să-i păcălească pe români. Decizia de mărire pensiilor nu este altceva decât o pomană electorală și încă o lovitură  dată economiei, și așa afectată de criza economică și de măsuri economice dezastruoase.  Declarația ministrului de Finanțe arată clar că actuala guvernare este dispusă să pună economia pe butuci pentru a da pomeni electorale.

Introducerea accizei suplimentare la carburant pentru acoperirea cheltuielilor bugetare ar fi o nouă povară pusă pe umerii micilor întreprinzători, și așa grav afectați de viziunea îngustă a celui mai incompetent pe care l-a avut România, după 1989”.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments