Print this Post


  Noii aleși ai PSD Olt și-au ridicat mandatele de parlamentari

  După un scor mai mult decât mulțumitor, obținut de PSD Olt, la recentele alegeri parlamentare, din 6 decembrie, senatorii și deputații PSD Olt și-au ridicat mandatele de parlamentari ai României.  Din punct de vedere politic, președintele PSD Olt Marius Oprescu, dar și secretarul-general al partidului, la nivel național, senatorul Paul Stănescu, și-au îndeplinit toate profețiile. PSD Olt trimite în forurile legislative parlamentare cinci deputați și doi senatori, după cum urmează: Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă, respectiv Paul Stănescu și Siminica Mirea. Prezentăm, în continuare, declarația președintelui PSD Olt, Marius Oprescu, care i-a însoțit pe demnitarii social-democrați prezentați mai sus, dintre care a lipsit „motivat” senatorul Paul Stănescu, domnia sa având misiuni la nivelul cel mai înalt al PSD.

  „Sunt și oameni cu experiență, care au mai fost parlamentari, așa cum sunt doamna Mirea, domnul Stănescu, domnul Iancu, dar avem și oameni noi, care merg pentru prima oară în Parlamentul României. Sunt convins că tinerețea și elanul, împreună cu experiența celor care au mai fost, vor reuși să preia mesajele primarilor din județul Olt, mesajele oltenilor și să le ducă mai departe. Toate acestea trebuie să se transforme în legi bune pentru români și pentru locuitorii județului Olt.

  Așteptările mele de la echipă: în primul rând, așa cum am spus-o de fiecare dată, vreau ca ei să fie în comunitate, permanent. Luni, marți și miercuri sunt zile de plen și de comisii, iar joia și vinerea sunt zile de teritoriu. Prima condiție, atunci când am făcut listele, a fost ca toți acești parlamentari să se regăsească în județ, în rândul comunităților, în rândul oamenilor care i-au ales și i-au trimis acolo!”

  Dragoș Sîrghie

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/noii-alesi-ai-psd-olt-si-au-ridicat-mandatele-de-parlamentari/