AcasăActualitateNoua creșă din Slatina a fost inaugurată

Noua creșă din Slatina a fost inaugurată

Creșa Nr. 4, situată pe strada Zmeurei, din Slatina, și-a deschis porțile, la începutul acestei săptămâni, pentru 45 de copii. Inaugurarea a avut loc în prezența primarului municipiului – Minel Prina, președintelui Consiliului Județean Olt – Paul Stănescu și a deputatului Emil Moț.

Creșa funcționează doar la un nivel al clădirii, însă, în perioada următoare, se va putea extinde și pe celelalte nivele, datorită inițiativei președintelui CJ Olt, care va propune consilierilor județeni ca tot imobilul să intre în patrimoniul Primăriei Slatina și, astfel, să se creeze cât mai multe locuri pentru copii.

cresa slatina„Vreau să-l felicit pe d-l primar pentru ceea ce a făcut. Este un centru minunat și depășește toate așteptările. Cred că standardul pe care îl avem la această creșă îl găsim în puține locuri. O să discutăm cât de repede, în cadrul Consiliului Județean, ca Centrul de zi al DGASPC, aflat la etajele unu și doi, să fie dus în altă parte. Căutăm o soluție, iar întreaga suprafață a acestei incinte să treacă la Consiliul Local al municipiului Slatina. Sunt convins că cererea pentru copiii care vor să vină la creșă este mult mai mare și este păcat să nu dezvoltăm acest spațiu. Vom continua să dezvoltăm această creșă ca să poată primi un număr cât mai mare de copii”, a declarat Paul Stănescu.

Minel Prina s-a arătat încântat de propunerea președintelui CJ Olt, spunând că va construi un mic parc, atât pentru copii, cât și pentru locuitorii acestui cartier.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments