AcasăPoliticaNu facem alianțe care să conducă la dispariția partidului!

Nu facem alianțe care să conducă la dispariția partidului!

Joi, 25 iunie 2020, la sediul din Slatina al Filialei județene Olt a partidului PRO România, a fost organizată o întâlnire cu presa, la care au participat din partea Biroului Politic Județean președintele Filialei Olt – deputatul Mihai Niță, președintele Filialei municipiului Caracal – Octavian Stănescu și secretarul executiv al Filialei – Gheorghe Udrescu.

Tema principală a dialogului s-a axat pe stadiul pregătirilor PRO România Olt pentru alegerile locale preconizate pentru data de 27 septembrie a.c.. Din expunerea președintelui Niță Mihai, rezultă că, în cele 79 organizații locale înființate, până în prezent, la nivel județean, s-au format echipe de nădejde, cu un număr apreciabil de aderenți, capabile să furnizeze surprize pe scena politică.

nita udrescu si toto stanescu pro romaniaÎn prezent, există o preocupare intensă pentru înființarea organizațiilor locale PRO România în toate localitățile județului Olt. Deja, până în acest moment, sondajele de specialitate indică o cotă de 11% din intențiile de vot ale populației în favoarea partidului PRO România. Această situație favorabilă se explică, în mare parte, prestației susținute a președintelui PRO România, Victor Ponta. Domnia-sa a devenit cel mai important reprezentant al Opoziției, capabil să reacționeze la guvernarea dezastruoasă a liberalilor lui Werner Iohannis, ceea ce a rezonat pozitiv în convingerile cetățenilor.

La toamnă, în urma scrutinului electoral, deputatul Niță Mihai speră ca Filiala Olt a partidului să-și adjudece circa 200 de locuri în consiliile locale, 4 consilieri județeni și minim cinci consilieri municipali la Slatina.

 Pentru funcțiile de primari, există șanse mari ca 5-6 candidați, susținuți de organizații locale puternice, să devină primari. Avem deja doi candidați care sunt primari în funcție, la Scornicești și Leleasca. În privința localităților urbane, au fost anunțați candidații după cum urmează: la Slatina – Marius Bălașa, la Caracal – Octavian Stănescu, la Corabia – Ștefan Pârlea, la Scornicești – Ion Prioteasa, la Drăgănești Olt – Narcisel Prundeanu, la Piatra-Olt – Gheorghe Udrescu, la Balș – Silviu Pendiuc, la Potcoava – Ion Iordan.

„Ne pregătim temeinic pentru alegerile prezidențiale din anul 2024, când domnul Victor Ponta, singurul lider politic capabil să reînvie speranțele românilor într-o țară prosperă, să devină Președintele României”, a mai adăugat președintele PRO România Olt.

La rândul său, candidatul la Primăria Caracal, fostul viceprimar al municipiului, Octavian Stănescu, a prezentat programul său dedicat caracalenilor, pe care l-a intitulat „Manifestul pentru Caracal” și care cuprinde 10 obiective prioritare destinate concetățenilor pentru interesele cărora militează.

Legat de zvonul că deputatul PSD, Dan Ciocan, ar dori să treacă la PRO România, dumnealui a dat asigurări că este un simplu zvon, iar președintele Mihai Niță a confirmat că nimeni nu va fi impus de la centru în conducerea organizațiilor locale ale partidului.

Cât privește presupusele alianțe cu alte partide, liderul PRO România Olt a mai declarat: „Nu facem alianțe care să conducă la dispariția partidului. Alianțele postelectorale reprezintă altceva, căci este vorba despre crearea unor majorități în consiliile locale, pe care le vom negocia cu oricare alt partid”.

LINIA ÎNTÂI

4 COMENTARII

  1. Nita a fost impus de la centru la Olt,la ProRomania !Sa spuna adevarul si pe la cate partide s-a plimbat prin Olt.
    Ce sa mai inteleaga alegatorii !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments