AcasăBreviar parlamentarNu Guvernul trebuie să decidă cine are dreptul la tratament și cine...

Nu Guvernul trebuie să decidă cine are dreptul la tratament și cine poate să trăiască în această țară!

Recent, senatorul de Olt Siminica Mirea a postat, pe o pagină de socializare, un mesaj către guvernul actual al României cu privire la nevoia redeschiderii spitalelor pentru bolnavii cronici. Siminica Mirea este de părere că toți cetățenii României trebuie să aibă acces la sănătate, sunt egali în fața legii, al lui Dumnezeu și nu pot fi victime ale unor decizii discreționare.

siminica mirea la tribuna senatului 788„Serviciile medicale care să asigure diagnostic și tratament pentru fiecare român reprezintă o NECESITATE de la care actualul Guvern nu trebuie să se abată, indiferent de contextul epidemiologic în care ne aflăm.

Au trecut aproape trei luni de la decretarea stării de urgență în România. Sistemul medical a reușit, în linii mari, să se adapteze situației generată de pandemia COVID-19, în ciuda dificultăților întâmpinate pe parcurs. Cu toate acestea, au fost pierdute din vedere câteva aspecte esențiale, precum situația bolnavilor cronici care au avut enorm de suferit din cauza reorganizării haotice a spitalelor.

Guvernul trebuie să redeschidă spitalele pentru bolnavii cu boli cronice! Asociațiile care reprezintă pacienții bolnavi de cancer au cerut mai multă atenție, încă de acum mai bine de două luni și s-au considerat sacrificați de dorințele actualului cabinet, de a avea anumite raportări cu privire la pandemia COVID-19.

Nimeni nu poate fi sacrificat, indiferent de contextul în care ne aflăm. Toți cetățenii României sunt egali în fața legii, al lui Dumnezeu și nu pot fi victime ale unor decizii discreționare.

Oferiți-le tuturor oamenilor accesul la sănătate și redeschideți spitalele pentru bolnavii cronici! Nu Guvernul trebuie să decidă cine are dreptul la tratament și cine poate să trăiască în această țară!”, a declarat Siminica Mirea.

Ionuț Dumitrescu

1 COMENTARIU

  1. Asta cum a ajuns acolo?
    A fost “impinsa ” de niste idioti ca nu ii interseaza de viitorul urmasilor !

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments