AcasăEditorialNu se văd urmele pașilor lui Ponta prin istorie…

Nu se văd urmele pașilor lui Ponta prin istorie…

Se făcea că Victor Ponta străbătea o plajă, împreună cu Traian Băsescu. La fiecare pas, apăreau pe cer imagini din viața lui. Și, cu fiecare imagine, pe nisip apăreau două rânduri de urme: un rând lăsat de pașii lui, altul lăsat de pașii lui Traian Băsescu. Ponta privi pașii de pe nisip și observă ceva ciudat. Văzu că adeseori pe nisip apărea un sigur rând de urme. Celălalt dispărea… Și asta se petrecea tocmai în momentele nefericite ale guvernării sale, în anul 2013, când vicleanul lup de mare, președintele Traian Băsescu, i-a întins, șmecherește, mâna pentru o dulce coabitare…

trucaj basescu si ponta inmbratisati netDescoperirea aceasta l-a tulburat cumplit pe Victor Ponta și, plângând, l-a întrebat pe Traian Băsescu: „Tată, mi-ai spus că, de vreme ce m-am hotărât să-ți urmez învățătura, vei merge cu mine până la capăt! Dar, uite, tocmai în clipele grele din viața mea, eu văd un sigur rând de urme, ceea ce înseamnă că tu tocmai m-ai părăsit!”. Traian Băsescu i-a răspuns: „Copilul meu drag! Eu te iubesc și nu te-am părăsit nici chiar în momentele cele mai cumplite ale vieții tale. Acolo unde vezi tu un singur șir de urme, să știi că te-am purtat în brațe… Iar urmele ce le vezi ale mele sunt!”.


8 COMENTARII

  1. sarghie temrina cu prostiile astea cu miscarea populara ca TE AI FACUT destul de raS. nu esti tu

  2. Miscarea Populara in Olt e coordonata de Valcov prin Marian Vasile,un bun prieten de-al lui. Deci Miscarea Populara e Miscarea spre….. PSD. Toata lumea face miscare. Chiar si Mitica Sarghie care nu mai are inspiratie si iata copiaza un articol scris tot de el in cotidianul Gazeta Noua…acum ceva timp! Adevarul este ca Marian Vasile stie sa cante bine la chitara…….de asta chiar e bun. Dar de politica la nivel inalt……hai sa fim seriosi,e totusi un baiet de la tara!

    • MACAR SARGHIE SE AUTOPLAGIAZA NU PLAGIAZA PE ALTII CA PONTA…INSPIRATIE ARE CAT CUPRINDE,ALTCEVA IL DOARE :BOICOTUL FINANCUAR AL MAFIEI LUI VALCOV…

  3. Domnula Sarghie, “Miscarea Populara” s-a nascut “NEPOPULARA”. Nu am auzit din partea vreunui politician local vreun enunt critic coerent privind starea invatamantului. Cum nu am auzit de la vreun USL-ist local asa ceva la adresa PDL. Asa s-a intamplat si in epoca CDR. Poate Dumneavoastra ,fiind mai informat ,ma ajutati.

    • Si eu sunt dominat de aceste ganduri…Sper sa nu fie sub dominatia puterii.N-am toate datele acum,dar in momentul in care aflu ,va informez.Sunt anumite suspiciuni ca Valcov e in umbra acestei miscari.Daca-i asa ,atunci …ALELUIA

  4. Daca asta ai inteles tu din istorioara asta ,inseamna ca ai un handicap major…Iar daca esti intr-adevar Dobrescu,tu n-ai voie sa vorbesti la cat rahat mananci prin ziarul tau.Mi-ar placea insa sa fii un om cinstit,care chiar il cunoaste pe Sarghie,sa-l sune si sa-i prezinte argumente in sensul celor aratate mai sus…Nu inteleg insa de ce ii cereti lui Sarghie sa fie imaculat intr-un judet in care televiziunile si ziarele apartin in proportie de 99la suta mafiei pesediste,care o sa ne ia glanda ,in cel mai scurt timp.Domnule asa -zis Dobrescu Paul ai curajul si nu te mai ascunde sub acest pseudonim,suna-l pe Mitica si vorbeste barbateste.Dar intai citeste cu atentie materialul de mai sus si ai sa constati ca plagiatorul tau e facut dupa chipul si asemanarea lui Basescu.Numai ca e mai hot si mai mincinos chiar decat chiriasul de la Cotroceni.

  5. Ai pierdut timona Mitica draga! Nu te mai numesti ziarist odata ce faci parte dintr-un partid politic. Un partid de refuzati si refulati. Un partid ce-l pupa in poponet pe Basescu,crezand ca numai asa va ajunge pe culmi. Pe culmile disperarii domnule Sarghie o sa ajungeti. Pacat de Linia Intai,acest ziar care avea o oarecare verticalitate….tu l-ai facut..tu l-ai distrus!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments