AcasăPoliticaNu sunt singurul primar din Olt care-l respectă pe senatorul Toma!

Nu sunt singurul primar din Olt care-l respectă pe senatorul Toma!

Din ce în ce mai mulți primari ai comunelor din județul Olt își exprimă prețuirea și respectul față de senatorul UNPR Ion Toma (foto) și asta, mai ales, după ce, la nivel național, s-au pus bazele formării Uniunii Social Democrate, în care UNPR este parte importantă.

„Am o legătură destul de bună cu senatorul Ion Toma, chiar dacă domnia-sa nu mai este parlamentar de Olt.  Vorbim la telefon, ne întâlnim  și, nu de puține ori, domnia-sa îmi facilitează  anumite întâlniri, la nivel  guvernamental, pentru a-mi rezolva probleme legate de comuna Orlea.

toma 577
Ion Toma

Nu sunt singurul primar din Olt care spune acest lucru și care îl respectă pe  senatorul Toma. Ori de câte ori a avut  posibilitatea să-i ajute pe primarii din Olt, senatorul Toma a făcut-o fără mari rezerve, indiferent de culoarea primarului care i-a  solicitat ajutorul.

Așa l-am văzut, așa l-am cunoscut și așa l-am prețuit pe senatorul Toma!”, a Viorel Oiță.

Dumitru SÂRGHIE


1 COMENTARIU

  1. Suntem multi ,cei care-l respectam pe OMUL Toma, a lansat in munca politica a judetului, tineri,a dat in 2008,presedintele CJ Olt PSD,a facilitat primarilor,indiferent de carnetul de partid, intalniri la nivel ministerial,tot respectul pentru ceea ce intreprinde zi de zi.

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments