AcasăEditorial„NUFERII” DIN MLAȘTINA NUMITĂ ROMÂNIA!

„NUFERII” DIN MLAȘTINA NUMITĂ ROMÂNIA!

Politrucii și plagiatorii din capul statului român sunt oameni de viitor. Vor rămâne, pe viață, în fruntea bucatelor… Își „suportă” destinul fast, cu mare seninătate. Nu vei întâlni niciodată un politruc român trist.

Ei își tratează incultura, în stil „euroatlantic”, cu euroi și dolari, în bordeluri secrete de lux, cu fetițe dulci, roz-bombon. Sunt bogați, așa cum viermii sunt viermi, de la mama lor…

Au sensul lor, adăugându-se acelei omeniri globale, care l-a abandonat pe Iisus, Împăratul Săracilor, și, deși sunt săraci cu duhul, bogăția materială îi iubește statornic.

S-au născut în palatele Partidului  Comunist Român, pe care le-au renovat, după 1989, îngroșând rândurile burgheziei neomarxiste. Își disprețuiesc alegătorii care, din lașitate, aplaudă și delirează, la înscăunarea lor… Le râd în nas patru ani, apoi îi mituiesc cu făină, ulei și zahăr, ca să le mai râdă în nas, încă patru ani… Sindromul Stockholm…  Ostateci până la moarte… alegătorii noștri!

Politrucii români abjură de la orice credință ideologică, trecând, de la stânga la dreapta, fără rușine, bălăcindu-se, într-o mlaștină morală, în care ei se visează nuferi. Securitatea lui Ceaușescu trăiește… De fapt, și Ceaușescu e viu și nevătămat. Nu mai e cizmar. E profesor de fizică și locuiește la Cotroceni, de o „peroadă” considerabilă…

Hristos a Înviat!

România, trezește-te!

Dumitru Sîrghie


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments