AcasăAdministrație„O familie, o casă” – noul program propus de Guvernarea PSD

„O familie, o casă” – noul program propus de Guvernarea PSD

Sub deviza „O familie, o casă!”, PSD propune românilor un nou program ce oferă posibilitatea achiziționării unei locuințe confortabile, în condiții extrem de avantajoase.

PSD are convingerea că statul trebuie să-i ajute pe tineri să își crească, în condiții decente, copiii, astfel încât, pe termen lung, să se înregistreze un spor natural.

Noul program are o importanță vitală pentru tineri, pentru familiile la început de drum!
Programul se adresează persoanelor de până în 55 de ani, pentru achiziționarea de locuințe cu două camere sau mai multe, cu o suprafață cuprinsă între 50 și 100 mp, dar cu o vechime de cel mult 5 ani.

psd casa li 761Se vor acorda credite în valoare maximă de 570.000 lei, pe o perioadă de 20 de ani, cu o dobândă fixă, în lei. Valoarea dobânzii este între 0,9%-5,5% / an, în funcție de venituri și numărul de copii. Avansul pentru o locuință va fi între 5% și 10%, cu o perioadă de garanție de 3 ani.

Plafoanele maxime de venituri sunt, după cum urmează: un membru – 8.000 lei; doi membri – 10.000 lei; trei membri – 11.000 lei, iar pentru mai mult de doi adulți + doi copii – 12.000 lei.

LINIA ÎNTÂI


RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments