AcasăAdministrațieO notă bună pentru Iulian Smarandache – directorul Casei de Pensii Olt!

O notă bună pentru Iulian Smarandache – directorul Casei de Pensii Olt!

Nu aș putea să spun că fosta directoare a Casei de Pensii Olt, d-na Silvia Drăghici, nu a fost o profesionistă în domeniul pe care l-a stăpânit atâta amar de vreme. Dimpotrivă, toate guvernele care s-au succedat la putere au considerat că domnia-sa merită să rămână pe funcție, grație calităților sale manageriale.

Și, totuși, de când domnia-sa a ieșit la pensie (iar noi îi dorim o pensie cât mai lungă cu putință), atmosfera în instituția Casei de Pensii Olt este mai civilizată, demnitatea oamenilor necăjiți, care vin pe acolo, fiind mult mai respectată. Nu se mai fac favoritisme așa vizibile, cum se făceau pe vremea… Doamnei, nu mai sunt așa mulți „clienți” cu dare de mână, care să intre în față, sfidându-i pe cei mulți și necăjiți, care stau la coadă, nu se mai observă acea politizare excesivă care ne-a sărit în ochi atâta amar de vreme.

iulian smarandache casa de pensii oltParcă și funcționarii sunt mai respectuoși (deși,  majoritatea, sunt aceeași, de pe vremea Doamnei), semn că aceștia capătă chipul și asemănarea conducătorului lor. Felicitări directorului Iulian Smarandache, care – se vede treaba – îi are pe cei șapte ani de acasă, știind ce este respectul față de oameni și față de blazonul instituției pe care o conduce.

Dumitru SÂRGHIE


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments