AcasăO nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt
Array

O nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii din Olt

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat, la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 17 – 2017.

Lista cuprinde un număr de 244 bilete de tratament atât din unitățile hoteilere aparținând societăților comerciale cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte în anul 2017 cât și din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A..

casa de pensii olt liBiletele au data de plecare în stațiune în perioada 15-18 noiembrie 2017 și sunt repartizate astfel: două bilete în stațiunea Amara; 33 bilete în stațiunea Bala; patru bilete în stațiunea Buziaș; 23 bilete în stațiunea Căciulata; 17 bilete în stațiunea Călimănești; 21 bilete în stațiunea Covasna; 11 bilete în stațiunea Felix; 30 bilete în stațiunea Govora; 21 bilete în stațiunea Herculane; trei bilete în stațiunea Mangalia; 59 bilete în stațiunea Olănești; 13 bilete în stațiunea Pucioasa; două bilete în stațiunea Slănic Moldova; două bilete în stațiunea Slănic Prahova; un bilet în stațiunea Tușnad și două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

„Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, în zilele de luni și miercuri, până în data de 8 noiembrie 2017, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa, în data de 10 noiembrie 2017, și se vor vinde, în data de 13 noiembrie 2017”, a declarat Iulian Smarandache, director executiv al Casei Județene de Pensii Olt.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments