AcasăActualitateObiectivele AJFP Olt, pentru anul 2015

Obiectivele AJFP Olt, pentru anul 2015

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt și-a propus, pentru anul 2015 să realizeze o serie de activități. Astfel, se dorește monitorizarea activității de înregistrare fiscală a contribuabililor, a activității de gestiune declarații fiscale, situații financiare și stabilire a impozitului pe veniturile persoanelor fizice, activitatea de administrare pentru TVA și accize, eliberarea certificatelor de cazier fiscal și a autorizațiilor reglementate de lege, precum și preluarea și valorificarea, în condițiile legii, a bunurilor devenite proprietate de stat.

finante oltInspectorii AJFP Olt vor colecta creanțele bugetare, prin plata voluntară, executare silită, stingere a creanțelor fiscale și prin celelalte modalități prevăzute de lege, respectiv compensare, restituire, dare în plată, anulare, prescripție, declarare a insolvabilității, atragere a răspunderii solidare a persoanelor prevăzute de lege, datorate de contribuabili – persoane fizice și juridice, precum și procedurile prin care se asigură evidența analitică pe plătitori. Se va asigura asistență contribuabililor pe linie de impozite, taxe și contribuții.

De asemenea, se vor organiza acțiuni de monitorizare a modului în care se respectă termenele de depunere a raportărilor și situațiilor solicitate.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments