AcasăPoliticaObiectivul PNL Olt și al candidatului liberal, Sorin George Ciucu, este să...

Obiectivul PNL Olt și al candidatului liberal, Sorin George Ciucu, este să câștige Primăria Corabia!

Odată cu revoluția digitală, tehnicile diversioniste s-au diversificat, reușind, astfel, să inducă în eroare chiar și pe unii cetățeni cu un grad de cultură relativ ridicat. Rețelele de socializare au devenit rețele de dezinformare, greu de stăvilit. Există segmente de populație, adepte ale teoriilor conspiraționiste ori, pur și simplu, o populație incultă și neinformată, pe neștiința căreia se bazează, îndeosebi, partidele populiste. Fenomenul „fake-news-ului”, așa cum este numită astăzi această tehnică insurecțională în lupta pentru putere, dă putere oricărui idiot dotat cu un smartphone, cum spune scriitorul Umberto Eco, ca să devină o voce în comunitate, răspândind minciuni ori jumătăți de adevăr, în scopuri pur politice și manipulatoare. Acest fenomen a avut și are, în continuare, rezultate spectaculoase, avându-se în vedere și faptul că, odată aruncată ANATEMA asupra unui Om, e greu s-o ștergi din memoria colectivă.

Așadar, din lipsă de soluții și proiecte capabile să facă corăbienilor o viață mai bună, Administrația pesedistă corăbiană, în frunte cu viitorul ex-primar Iulică Oane, a lansat pe piață ideea că, imediat după ce vor câștiga din nou alegerile locale, îl vor numi viceprimar pe tânărul și destoinicul liberal Sorin George Ciucu. „O diversiune à la carte”, s-or fi gândit pesediștii, scuipându-și în palme de bucurie , la gândul că, odată aruncată în mulțime, Ciucu va fi discreditat de fanii săi, de cetățenii nehotărâți și chiar de colegii săi de partid, care îl pot bănui de blat cu „ciuma roșie.”

george ciucu net„Aflată în criză pandemică de moralitate, actuala administrație pesedistă de la Corabia lansează în spațiul public o minciună cât roata carului, utilizând o diversiune sinistră. Anume faptul că, dacă d-l Oane va câștiga din nou Primăria, mă va pune pe mine viceprimar. Această bunăvoință a sa față de persoana mea este, din start, o denigrare, atât a mea, ca liberal, cât și a partidului din care fac parte, acreditând ideea, în fața electoratului, că eu și partidul meu suntem de vânzare. E o ultimă încercare lamentabilă a PSD de a rămâne la putere, în Corabia, după mandatele dezastruoase pe care le-a gestionat în acest oraș istoric.

În ceea ce mă privește, reiterez cu fermitate declarațiile pe care le-am făcut, atunci când am fost numit de partid să candidez la funcția de primar, pentru a salva acest oraș de administrația pesedistă. Azi, celebrul Oraș al teilor, Corabia, e o așezare murdară, tristă și lipsită de perspectivă. Și ca să vă dovedesc, acum și aici, că nu mă interesează nicio funcție în Primărie, decât cea de primar, declar public că nu voi candida pe lista Consiliului Local Corabia, avându-se în vedere faptul că viceprimarul este ales din lista consilierilor locali. Ca atare, nu mă interesează să fiu viceprimar. Consider, deci, că tentativa disperată a PSD, aceea de a mă denigra în ochii oamenilor, insuflându-le acestora că mi-am aranjat cu Oane, pe sub masă, un post de viceprimar, a constituit încă un prilej pentru dl. Primar și pentru clientela sa politică de a se face de râs. Tot înainte, tovarăși!”

Dumitru Sârghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments