AcasăActualitateOFL Olt demarează acțiunea DIN GRIJĂ PENTRU OCHII TĂI

OFL Olt demarează acțiunea DIN GRIJĂ PENTRU OCHII TĂI

Organizația Femeilor Liberale Olt, prin  copreședinții săi Olimpia Medaru și Ramona Oncescu, în parteneriat cu firma Lent Optik, demarează acțiunea intitulată „Din grijă pentru ochii tăi”. Pe perioada 15-20 iunie a.c., locuitorii județului Olt vor beneficia, gratuit, de consultații oftalmologice și măsurarea tensiunii oculare.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de către specialiști din București, cu aparatură de ultimă generație, existând, ulterior, și posibilitatea achiziționării de ochelari corespunzători.

femei liberaleÎn Slatina, consultațiile se vor desfășura, în perioada 15-19 iunie 2015, între orele 9.30 și 17.00, în incinta sediilor PNL din Str. Aleea Florilor nr.1 A și b-dul A. I. Cuza, bl. V5, parter. La Drăgănești-Olt, specialiștii oftalmologi se vor deplasa în zilele de 15 și 16 iunie, în incinta sediului Primăriei, sala de ședințe. În perioada 15-19 iunie a.c., în incinta sediului PNL din Piața Victoriei (fostul magazin Caracal, et. 1), caracalenii vor beneficia de consultațiile gratuite. La Corabia, acțiunea se va desfășura în perioada 15-19 iunie 2015, în incinta sediului PNL, din str. Popa Șapcă (vizavi de BRD). Tot în aceeași perioadă, la Balș, consultațiile se vor efectua în incinta sediului Primăriei, sala Europa. Acțiunea va viza și orașul Potcoava, în zilele de 17 și 18 iunie a.c., și se va desfășura în incinta  Restaurantului 1 Mai, str. Principală nr. 61. La Piatra-Olt, în perioada 15-19 iunie a.c., consultațiile gratuite vor avea loc la sediul PNL din str. Victoriei (Piatra-Olt Gară).

De asemenea, se vor face consultații oftalmologice gratuite și în comunele Pârșcoveni, Izbiceni,Verguleasa, Dobroteasa și Fărcașele.

Ionuț DUMITRESCU


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments