AcasăActualitateOltul se va putea mândri cu cea mai puternică organizație UNPR din...

Oltul se va putea mândri cu cea mai puternică organizație UNPR din țară

Președintele UNPR Olt, senator Ion Toma, împreună cu prim-vicepreședintele organizației, Emil Albotă, au participat, vineri, 8 mai, la conferința de alegeri a Biroului Politic Permanent al UNPR Balș. Reuniunea s-a desfășurat în prezența a peste 100 de noi membri ai UNPR Balș.

Cu ocazia acestei întâlniri, președintele Ion Toma a declarat că UNPR a fost, este și va rămâne singurul partid din România ale cărui proiecte vizează unitatea, echilibrul politic și dezvoltarea economică, un partid puternic, solid și unit, cu oameni serioși și tineri ambițioși. Totodată, președintele Ion Toma și-a exprimat bucuria de a întâlni oameni care împărtășesc aceleași valori, aceeași determinare și aceeași forță de muncă, dornici să pună umărul cu entuziasm pentru îndeplinirea misiunii pe care UNPR și-a asumat-o, încă de la înființare: aceea de a asigura siguranța românilor și a lupta pentru interesul național. Mai mult decât atât, acesta s-a angajat ca, alături de toți membrii UNPR Olt, să continue să construiască noi generații de lideri politici onești și competenți, capabili să câștige alegeri și să ducă mai departe mesajul progresist. Pentru acest lucru însă, a subliniat președintele Ion Toma, este nevoie de responsabilitate, unitate și înțelegere între toți membrii organizației, indiferent de vârstă, funcții, statut social sau etnie.

Prim-vicepreședintele UNPR Olt, Emil Albotă, a accentuat necesitatea atragerii cât mai multor membri și înființarea unor organizații în județ puternice, bazate în special pe tineri, care să aducă un suflu nou și care să lupte cu responsabilitate pentru îndeplinirea proiectelor UNPR. Îmbinând constructiv experiența și profesionalismul seniorilor cu energia și istețimea tinerilor progresiști, a subliniat prim-vicepreședintele Emil Albotă, Oltul se va putea mândri cu cea mai puternică organizație UNPR din țară.

Votul exprimat la sfârșitul reuniunii de către toți membrii UNPR Balș l-a desemnat pentru funcția de președinte al organizației pe domnul Florin Barbu.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments