AcasăDiverseOmagiu de 8 Martie

Omagiu de 8 Martie

Cifra 8 ne amintește de solfegiul muzical și de pătratele șahului. Dar, cel mai mult, ne amintește de ființele delicate care asigură dăinuirea vieții umane pe această planetă. Ființe ce merită, de altfel, considerație în fiecare zi.

Capitala sportului minții din județul Olt, satul Roșieni, comuna Dobrun, a creat o tradiție și un cult pentru urmașele Ecaterinei Teodoroiu și Ioanei d’Arc, organizând diferite manifestări dotate cu premii și cadouri. Anul acesta, dovada considerației o constituie un mare concurs de șah pentru toate vârstele, care se va desfășura sâmbătă, 9 martie, orele 10.00, în grădinița de copii. Vor fi două turnee, masculin și feminin.

femeia 555

Pe lângă premiile sportive, câte cinci pentru fiecare categorie, fetele și mamele participante la concurs vor primi onoruri speciale materiale și spirituale. Astfel, au prilejul să se întreacă în fapte concrete lăudabile, de răsplătire, domnii politicieni și patroni, mass-media și alte categorii de admiratori ai ființelor care merită mai mult decât s-ar aștepta. Laude pentru gesturile nobile și concludente!

Prof. Nicolae Bădiță


Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments