AcasăActualitateOra de dirigenție – la Jandarmerie

Ora de dirigenție – la Jandarmerie

Aproximativ 30 de copiii beneficiari de măsură de protecție ce aparțin Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt au luat parte, la început de an școlar, la „ora de dirigenție”, organizată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

Entuziasmul copiilor, la început de an școlar, s-a mutat la sediul IJJ Olt, unde s-am luat toate măsurile ca „ora de dirigenție” să fie una de neuitat, li s-au prezentat principalele atribuții ale structurilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, activități la care au participat activ.

Exercițiul demonstrativ al jandarmilor de la structura antiteroristă de pătrundere într-o clădire, prezentarea unor tehnici de autoapărare și elemente de arte marțiale au fost activitățile pe care tinerii oaspeți le-au savurat din plin.

Am format echipe mixte elevi-jandarmi, care s-au întrecut, în jocuri interactive, câștigul fiind de ambele părți: copiii s-au bucurat că au făcut parte din echipa Jandarmeriei, iar jandarmii s-au încărcat cu energia lor.

Au fost prezenți, la „ora de dirigenție”, și colegii canini: Epo, Tok și Crin, care au oferit câteva exerciții de disciplină și de dresaj de specializare, dovedind cum poate fi prins un infractor.

IJJ Olt a primit, cu multă căldură, vizita copiilor, fiind impresionați de cadourile primite din partea acestora, imagini care reprezintă oamenii în bleu-jandarm și instituția Jandarmeriei Române.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments