AcasăActualitateOrele de ecologie

Orele de ecologie

La începutul acestei săptămâni, revista InfoMediu Europa, aflată sub patronajul Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, în parteneriat cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Garda Națională de Mediu și Asociația Iris Terra Green, cu sprijinul Primăriilor și Inspectoratelor Școlare Județene, a lansat „Orele de ecologie” din cadrul proiectului „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informație, Acțiune” – campanie de Educație Ecologică și Mediu – Ediția 2013 – etapa a II-a. Evenimentul a avut loc la centrul de conferințe Auditorium Pallady din București.

ecoatitudineTimp de două luni și jumătate, campania „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informație, Acțiune”, etapa a II-a, ediția 2013,  își  propune ca, alături de cei peste 100.000 elevi din clasele I-VIII din Slatina, Pitești, Ploiești, Buzău, Focșani, Tulcea, București – Sector 3, Sector 4, Sector 5 și județul Ilfov, cadre didactice și parteneri implicați în proiect, să ofere o viziune completă și complexă a dezvoltării „conceptului eco”, prin stimularea potențialului artistic și creativ, precum și a importanței colectării selective a deșeurilor (hârtie-carton; plastic,PET, aluminiu, sticlă).

O premieră a acestei ediții o constituie prezentarea componentei „Ora de Ecologie”, într-un format nou. Astfel, în fiecare locație, va fi oferită elevilor o surpriză teatrală a conceptului „Ora de Ecologie” prin prezentarea spectacolului Eco Magic Art.

Ionuț DUMITRESCU

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments