AcasăActualitateOrganizația Femeilor Social Democrate Olt are grijă de ochii tăi

Organizația Femeilor Social Democrate Olt are grijă de ochii tăi

Organizația Femeilor Social Democrate Olt, în parteneriat cu firma Lent Optik, demarează acțiunea intitulată “OFSD are grijă de ochii tăi”. Locuitorii județului Olt vor beneficia gratuit de consultații oftalmologice și măsurarea tensiunii arteriale.

Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de către specialiști din București, cu aparatură de ultimă generație, existând ulterior și posibilitatea achiziționării de ochelari corespunzători.

Acțiunea se va desfășura în perioada 25-28 aprilie 2016, în mai multe locații din localitățile Slatina, Caracal, Balș, Corabia, Scornicești, Piatra-Olt și Potcoava.

ofsd are grija de ochii taiAstfel, în Slatina, consultațiile se vor desfășura în perioada 25-28 aprilie 2016, la sediul PSD situat în Bulevardul A.I. Cuza, Bloc V 5. În data de 27 aprilie a.c., caracalenii vor putea beneficia de control la sediul PSD din str. Calea București (vis-à-vis de magazinul Penny). La Balș, echipa de specialiști se va deplasa marți, 26 aprilie, la sediul PSD din str. N. Bălcescu, Bl. P, iar la Corabia, miercuri, 27 aprilie, la sediul PSD – str. C.A. Rosetti nr. 54.

Consultații gratuite se vor face, tot miercuri, 27 aprilie, la sediul PSD din Scornicești.

Acțiunea “OFSD are grijă de ochii tăi” se va desfășura și în localitatea Piatra-Olt, marți, 26 aprilie a.c., în incinta Sălii de Sport. Locuitorii din Potcoava vor beneficia de consultații gratuite miercuri, 27 aprilie a.c., la Sediul Primăriei  din str. Principală nr.86.

De asemenea, se vor face consultații oftalmologice gratuite și în comunele Valea Mare, Cungrea, Priseaca, Leleasca, Vădăstrița și Izbiceni.

Ionuț Dumitrescu


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments