AcasăPoliticaOscilând între diplomație și afirmarea demnității, liberalii din Olt se pregătesc pentru...

Oscilând între diplomație și afirmarea demnității, liberalii din Olt se pregătesc pentru a egala scorul cu PSD Olt!

Deși liberalii din Olt primesc, sub centură, lovitură după lovitură, președintele PNL Olt, d-l Ioan Ciugulea, găsește destule resurse de diplomație ca să nu inflameze spiritele în USL Olt. Ultima lucrătură caracteristică partidului lui Ion Iliescu (cel care le-a mulțumit minerilor pentru vandalism, în timpul „celebrelor” mineriade) a fost demiterea viceprimarului liberal de la Corabia, tânărul Elvis Marancea care, prin profesionalismul și popularitatea sa, le-a produs pesediștilor insomnii.

„Considerăm că este prima dată când se încalcă protocolul și trebuie să mergem la mediere la București. Vom discuta, în funcție de ceea ce iese la mediere. Deocamdată este unu la zero și trebuie să egalăm. Să vedem cum. Vreau să egalăm scorul și să și batem, adică să schimb și eu un viceprimar PSD și să vedem dacă le convine. De comună, de oraș, nu contează, dar după ce vedem ce spun cei de la mediere”, a spus, într-o notă semidiplomatică și ironică, președintele PNL Olt, Ioan Ciugulea, în cadrul unei conferințe de presă.

liberali oltFără voturile PNL, Alexandru Stănescu nu ar fi obținut mai mult de 40%

Mai radical, Cătălin Rotea, secretarul general al PNL Olt, a ținut să precizeze rolul determinant al liberalilor în Colegiul 7 (acolo unde PNL are șapte primari), în câștigarea mandatului de parlamentar de către pesedistul Alexandru Stănescu.

„Elvis Marancea a fost coordonatorul PNL pe Colegiul 7, unde candidat USL a fost domnul Alexandru Stănescu, de la PSD. Din cele 25.000 de voturi valabil exprimate, domnul Stănescu a avut 15.795 de voturi, adică 63%. PNL are 7 primari din cele 16 localități, care, cu munca tuturor, inclusiv a coordonatorului campaniei, au generat 4755 de voturi. Fără aceste voturi, candidatul USL ar fi avut un procentaj de 40%. Cinci primari din cei șapte au scos scoruri peste 63%. Elvis a muncit foarte mult. Dacă este moral ceea ce s-a întâmplat asta o să decidă cetățenii orașului Corabia”, a conchis Rotea.

PSD Corabia vrea să controleze totul

La rândul său, Elvis Marancea, proaspăt schimbat din funcția de viceprimar al Corabiei, și-a apărat cu demnitate cauza, spunând că „în Corabia există un PSD care vrea să controleze totul!” Domnia-sa ne-a mai spus că se pregătește pentru alegerile de primar din 2016, conștient de simpatia și popularitatea pe care le-a căpătat în ochii corăbienilor.

De menționat că Elvis Marancea a fost schimbat vinerea trecută din funcția de viceprimar al orașului Corabia, în locul său fiind ales, prin votul consilierilor locali, pesedistul Gigi Sorin, cumnatul deputatului PSD Alexandru Stănescu.

D.S.


1 COMENTARIU

  1. „în Corabia există un PSD care vrea să controleze totul!” Intotdeauna a fost asa:gastile ne-au pus talpa pe grumaz!Corabienii nu-si vor reveni niciodata!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments