AcasăActualitatePacienții trebuie să se adreseze cu încredere Spitalului Județean de Urgență Slatina,...

Pacienții trebuie să se adreseze cu încredere Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru servicii medicale, atât în regim de internare continuă și de zi, cât și în ambulatoriul de specialitate

Având în vedere evoluția favorabilă a situației epidemiologice, atât la nivel național, cât și la nivel județean, precum și necesitatea de a reveni la furnizarea de servicii medicale, cel puțin la nivelul celor prestate anterior declanșării pandemiei cu virusul SARS-Cov-2, echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Slatina a adoptat unele măsuri cu privire la activitatea din cadrul unității sanitare.

Astfel, începând cu data de 22.06.2021 se reiau internările în regim de spitalizare continuă programate și în regim de spitalizare de zi, în toate secțiile și compartimentele spitalului, cu excepția Compartimentelor Boli Cronice și Dermatovenerologie, care internează doar în regim de spitalizare de zi.

„Pacienții care se prezintă, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru internare continuă, cu bilet de trimitere, vor prezenta, după caz, la data internării, următoarele documente: dovada de vaccinare completă emisă cu cel puțin 10 zile  anterioare internării; dovada diagnosticării pozitive cu noul coronavirus, în ultimele 90 de zile (adeverință eliberată de medicul de familie sau de Direcția de Sănătate Publică Județeană Olt); test PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 ore înaintea internării.

Începând cu data de 01.07.2021 își reiau activitatea și Secțiile Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice și Secția Recuperare, Medicină fizică și Balneologie.

Așteptăm pacienții să se adreseze cu încredere Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru servicii medicale, atât în regim de internare continuă și de zi, cât și în ambulatoriul de specialitate, cu rugămintea să respecte programările, precum și măsurile de prevenție și protecție împotriva infectării cu virusul SARS-Cov-2”, a declarat Angela Nicolae, manager SJU Slatina.

Dragoș Sîrghie

1 COMENTARIU

  1. URGENTE SLATINA INVADAT DE DOCTORI REZIDENTI DE LA CRAIOVA CARE SUNT NULITATI MEDICALE , UN EXEMPLU ESTE DR. OPRI NADIA CARE NU E IN STARE SA PRESCRIE O RETETA LA PACIENTI

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments