AcasăActualitatePână la încheierea primului meu mandat de primar, vor deveni realitate și...

Până la încheierea primului meu mandat de primar, vor deveni realitate și celelalte puncte înscrise pe cardul meu de priorități

Deputatul Emil Moț, candidatul PSD la funcția de primar al Slatinei, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre punerea în aplicare a proiectelor sale politice, proiecte pe care le-a anunțat ca făcând parte din platforma sa electorală. Intitulată „Construim împreună”, platforma de campanie a lui Emil Moț are, ca priorități cinci puncte:

1. Crearea a 2.000 de noi locuri de muncă (1.000 în parcul industrial).

2. Modernizarea blocului central al Spitalului Județean de Urgență Slatina la standardul Unității de Primiri Urgențe.

3. Creșterea siguranței cetățeanului (extinderea supravegherii video, introducerea pazei în toate școlile, rezolvarea problemelor câinilor vagabonzi).

4. Crearea a cel puțin 1.000 de noi locuri de parcare rezidențiale.

5. Finalizarea reabilitării termice și a amplasării containerelor de gunoi îngropate; modernizarea locurilor de joacă și a mobilierului stradal.

mot 33Emil Moț a început conferința de presă a început prin a mulțumi consilierilor locali PSD pentru susținerea acestora în ultima ședință de Consiliu Local, mai precis pentru aprobarea proiectului său cu privire la anveloparea termică a blocurilor din Slatina.

„La ședința Consiliului Local Slatina, consilierii PSD și primarul Emil Popa au transpus în realitate punctul 5 al priorităților pe care mi le-am asumat atunci când mi-am anunțat candidatura la Primăria Slatina, priorități înscrise pe cardul pe care l-am distribuit slătinenilor. Este vorba despre finalizarea reabilitării termice a blocurilor de locuințe din Slatina. Astfel, blocurile care au fost prinse în proiectul cu fonduri structurale, dar au fost puse pe lista de rezervă, vor fi reabilitate termic cu fonduri de la bugetul local. Cele nouă cereri de finanțare pentru reabilitarea blocurilor au fost preluate, la inițiativa mea, în bugetul local al municipiului nostru și un număr de 103 blocuri 185 de scări și aproximativ 3.700 de apartamente, în anul 2016, vor fi reabilitate.

Le mulțumesc aleșilor PSD pentru susținerea acestui proiect și îi asigur pe slătineni că, până la încheierea primului meu mandat de primar, vor deveni realitate și celelalte puncte înscrise pe cardul meu de priorități. Nu promit că voi face mai mult decât sunt convins că pot să fac!”, a declarat Emil Moț.

În ceea ce privește punctul 3 din platforma deputatului social-democrat, acesta susține că, în cel mult două luni, serviciul de ecarisaj din subordinea primăriei va deveni funcțional. Tot aici, Emil Moț poate numi ca realizare și extinderea supravegherii video, având în vedere faptul că s-a aprobat achiziționarea și montarea a încă 60 de camere video.

În legătură cu modernizarea locurilor de joacă pentru copii, Emil Moț a spus că, imediat ce timpul va permite, va începe procesul de dotare ale acestora cu covoraș anti-traumă.

Tot la punctul 5, Emil Moț și-a propus ca, până la finele acestui an, cele 60 de containere de gunoi îngropate să fie amplasate, având în vedere că au primit finanțare din bugetul local.

Ionuț DUMITRESCU


RELATED ARTICLES

1 COMENTARIU

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments