AcasăPoliticaPartidul Mișcarea Populară își continuă periplul prin localitățile județului

Partidul Mișcarea Populară își continuă periplul prin localitățile județului

Partidul Mișcarea Populară Olt, condus de carismaticul primar al comunei Studina, d-l Marian Vasile, își continuă periplul de prezentare prin localitățile județului nostru. Modul civilizat și serios cu care noua formațiune politică se prezintă în fața locuitorilor acestui județ a intrat deja în conștiința publică, oamenii punându-și mari speranțe legate de viitorul lor și al copiilor lor.

pmp 140Ceea ce surprinde în mod plăcut la această nouă formațiune este faptul că grupul de inițiativă al PMP Olt, în fruntea căruia se află Marian Vasile, este alcătuit din tineri educați, care n-au mai făcut politică, tineri neimplicați în afacerile murdare care au dominat acest județ de la Revoluție încoace, tineri adepți ai valorilor politice care aparțin dreptei europene.

După Slatina și Caracal, Marian Vasile și oamenii săi au străbătut străzile orașului Balș, acolo unde au fost primiți cu prietenie, oamenii arătându-se foarte interesați de programul PMP, ca alternativă de dreapta, la acest ghiveci ideologic numit USL care, în doar un an și jumătate, a adus România în sapă de lemn.

pmp 141„Am venit la Balș să le arătăm oamenilor că se poate face politică și în mod civilizat… Le-am spus cine suntem, ce putem face împreună și de ce – în viitorul apropiat – județul Olt, ca și întreaga Românie, trebuie să se debaraseze de această guvernare, care se manifestă doar la televizor. În doar un an și jumătate, cu Guvernele Ponta I și Ponta II, taxele și impozitele au devenit poveri uriașe pe umerii românilor, nivelul lor de trai a scăzut drastic, șomajul a luat proporții, instituțiile statului au pmp 144fost sută la sută politizate, iar Puterea nu dă niciun semn că ar face ceva din punct de vedere economic și social.

pmp 145

Ca și vremea lui Ceaușescu, conducătorii actuali ai județului Olt sunt fruntași în a-și însuși defectele și incapacitatea șefilor lor de la Centru, județul Olt fiind, în continuare, un loc unde se experimentează politica guvernului împotriva cetățeanului.

Am speranța că, în cel mai scurt timp, electoratul din Olt, care a avut mari așteptări de la acest conglomerat politic PSD-PNL-PC, își va îndrepta privirile către partidul nostru. Mai ales acum, când luptele interne din USL au luat amploare!”, a declarat președintele PMP Olt, Marian Vasile.

pmp 142

Echipa PMP Olt urmează să se prezinte cetățenilor din Corabia și Scornicești.

Ionuț Dumitrescu


2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments