AcasăActualitatePartidul Mișcarea Populară Olt scrie o nouă pagină… De data aceasta, la...

Partidul Mișcarea Populară Olt scrie o nouă pagină… De data aceasta, la Caracal!

„Perioada care urmează va fi decisivă pentru viitorul României, în general, și pentru soarta județului Olt, în special. Tot ce se întâmplă acum în România, după 15 luni de la schimbarea guvernării, ne arată disprețul suveran al actualei puteri politice față de majoritatea românilor care au votat USL. În județul Olt, ca și în alte județe din țară, oamenii au început să protesteze împotriva caracatiței USL, care a devenit sufocantă pentru cei mulți. Înșiși primarii PSD din județul Constanța, membri ai Asociației Comunelor din România protestează vehement pentru subminarea, de către actualul guvern condus de Victor Ponta, a capacității administrative a comunelor, a tuturor resurselor materiale, instituționale și umane, precum și a acțiunilor pe care acestea le desfășoară pentru exercitarea competențelor stabilite prin lege”, ne-a declarat, recent, primarul comunei Studina, președintele Partidului Mișcarea Populară Olt (PMP).

micarea populara net3Împreună cu un grup de tineri, format din aproximativ 40 de persoane, liderul PMP Olt a continuat, la Caracal, acțiunea declanșată cu ceva timp în urmă la Slatina „Noi facem mișcare! Tu? Implică-te!”, manifestare care s-a bucurat de un real succes, atât în rândurile slătinenilor cât și ale caracalenilor.

Tinerii populari au făcut cunoscută oamenilor noua formațiune politică, care a luat ființă de curând și în județul nostru, explicându-le acestora intențiile, programul și inițiativele pe care ei și partidul lor le vor derula, sub egida unei manifestări mai ample, intitulate sugestiv „Toamna Mișcării Populare”. De reținut faptul că, în viitorul apropiat, PMP Olt mai are pe agendă încă două acțiuni care țin de viața și spiritualitatea locului, cum ar fi: Simpozionul pe teme de agricultură „Agricultura României în sapă de lemn” și lansarea cărții „Trei mari artiști populari ai județului Olt: Constantin Nițu, Nicolae Nica și Ion Crețeanu.”

La Caracal, străzile orașului, ca și celebrul Parc Poroineanu, au fost însuflețite de tinerii Mișcării Populare, iar micarea populara net2trecătorii și oamenii aflați în proximitatea lor i-au privit cu simpatie și cu speranță.

„Birurile tot mai grele, căzute pe umerii românilor, degringolada din administrație, nepăsarea și sfidarea cu care ne tratează guvernanții noștri, în frunte cu Victor Ponta, decăderea culturii și educației, viața din ce în ce mai grea a românilor, economia îngenuncheată de către actuala putere, prosperitatea din ce în ce mai accentuată a celor care ne conduc, pe fondul pauperizării țării, disponibilizările în masă, șomajul fără precedent, minciuna care stă cu Victor Ponta la masă… iată doar câteva teme pe care noul Partid Mișcarea Populară trebuie să le dezbată în public, atrăgându-le atenția celor care astăzi se află, nemeritat, la butoanele României și ale județului Olt. Țara începe să se miște, în ritmul Mișcării Populare, ruptura în USL este iminentă, sindicatele și poporul sunt gata să iasă în stradă și – spre disperarea unora – Mișcarea Populară se… mișcă!”, ne-a declarat, după manifestarea de la Caracal, președintele PMP Olt, Marian Vasile.

LINIA ÎNTÂI


- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments