AcasăoPARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT UNIT (PSDU) – Un nou capitol în politica românească

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT UNIT (PSDU) – Un nou capitol în politica românească

Astăzi, Partidul Social Democrat Unit (PSDU) face un pas hotărât în peisajul politic al României, aducând o viziune nouă și pragmatism într-un mediu politic corupt și învechit.

Rădăcini profunde, viziune nouă

Apărut ca alternativa vitala în peisajul politic actual al României, unde forțele tradiționale de stânga și de dreapta s-au anihilat într-o coaliție manipulatoare și absurda, creată pentru propriile lor interese, PSDU se ridică ca o necesitate imperativă. Suntem aici să aducem o schimbare autentică și să deschidem calea către o Românie în care cetățenii decid cu adevărat direcția țării lor.

Oana Crețu, Președintele PSDU, este un exponent al viziunii clare pentru viitorul României. Cu o experiență vastă în domenii precum juridic, antreprenoriat, leadership și marketing, Oana Crețu aduce o abordare dinamică și pragmatică în politică.

Parcursul profesional al Oanei Crețu demonstrează abilități atât în domeniul managementului, cât și în administrarea publică, consolidând astfel angajamentul PSDU pentru o guvernare eficientă și orientată spre nevoile reale ale cetățenilor.

Soluții, Nu Lozinci! Programa Partidul Social Democrat Unit:

Programa PSDU este clară și orientată către rezultate concrete. Propunem soluții realiste și urgente pentru problemele stringente ale societății românești:

  1. Venit Minim Garantat: Asigurăm un venit minim de 800 euro/lună pentru toți cetățenii, completat pentru pensionari și salariați.
  2. Amnistie Fiscală: Introducem amnistie fiscală pentru revitalizarea economiei, impozitând cu 1% sumele nejustificate.
  • Combaterea Evaziunii Fiscale: Eliminăm evaziunea fiscală prin reducerea fiscalității, consolidând integritatea sistemului fiscal.
  1. Desființarea Birocrației: Abolim birocrația și stimulăm inovația prin eliminarea suprataxării muncii și proprietății.
  2. Sprijin pentru Mediul de Afaceri: Oferim acces rapid la finanțare pentru firmele românești, consolidând mediul de afaceri și stimulând creșterea economică.
  3. Locuințe pentru Familii: Facilităm accesul la locuințe prin parteneriate public-privat, sprijinind familiile și dezvoltând comunitățile.
  • Susținerea Natalității: Legalizăm opțiunea de mamă surogat și susținem familiile în planificarea și creșterea copiilor.
  • Securitate și Anticorupție: Combatem traficul ilicit și corupția în vămi pentru aderarea rapidă la spațiul Schengen.
  1. Transparență și Recuperarea Resurselor Naturale: Desecretizăm și anulăm contractele de concesiune a resurselor naturale, readucând controlul asupra acestora în patrimoniul țării.

Pentru detalii suplimentare și pentru a te implica în schimbarea pe care o aducem, vizitează site-ul nostru oficial: www.psdu.ro. Vei găsi informații despre echipa noastră, proiectele noastre și modul în care poți contribui la construirea unei Românii mai bune.

Partidul Social Democrat Unit:

Alegerea Evidentă, Pentru o Românie Mai Bună!

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi:

E-mail: central@pdsu.ro

Website: www.psdu.ro

Partidul Social Democrat Unit (PSDU), înscris în registrul partidelor politice la poziția 312, înregistrat conform deciziei civile Tribunalului București nr. 52/DEC/P în dos. nr. 17828/3/2023, pronunțată în ședința publică din 20.09.2023, CIF 49331511/22.12.2023

2 COMENTARII

  1. Felicitari PSDU pentru acest pas hotarat in peisajul politic al Romaniei! Viziunea noua si pragmatismul pe care le aduceti sunt absolut necesare in acest mediu politic corupt si invechit. Sunt convinsa ca radacinile profunde ale partidului si experienta presedintelui Oana Cretu vor ajuta la o guvernare eficienta si orientata catre nevoile cetatenilor. Programa PSDU este una clara si orientata catre rezultate concrete, iar solutiile propuse pentru problemele sociale si economice reprezinta o schimbare reala pentru intreaga societate. Este timpul sa alegem sectiunea si sa aducem o Romanie mai buna pentru toti cetatenii. Astept cu nerabdare sa aflu mai multe detalii despre echipa si proiectele voastre pe site-ul oficial. Mult succes in drumul vostru pentru o Romanie mai buna!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular