AcasăPoliticaPaul Stănescu: „Anticipatele se pot face! Dacă există voință politică să clarificăm...

Paul Stănescu: „Anticipatele se pot face! Dacă există voință politică să clarificăm și să stabilizăm scena politică!”

Paul Stănescu, secretar general al PSD, a transmis un comunicat de presă, în care vorbește despre faptul că președintele țării nu își dorește alegeri anticipate, pe motivul că încalcă Constituția României. Paul Stănescu este de părere că alegerile anticipate se pot face, dacă va exista voință parlamentară, pentru a scăpa țara de la dezastru.

Iată ce a declarat Paul Stănescu, secretar general al PSD:

„Președintele Iohannis susține, în mod ipocrit, că alegerile anticipate sunt imposibil de organizat. Că nu ne dă voie Constituția. Însă, în ianuarie 2020, el, împreună cu tovarășul de drum, Orban, își doreau alegeri anticipate, odată cu cele locale. Motivul? Nu aveau o majoritate parlamentară. Au renunțat la demers, pentru că începuse pandemia și trebuiau să se prefacă că gestionează criza. Pentru că, în realitate, au gestionat doar interesele lor politice și financiare. Spitalele sunt, astăzi, sufocate de iresponsabilitatea liberală, iar oamenii mor cu zile.

Liberalii sunt, în acest moment, lipsiți, din nou, de o majoritate parlamentară. Dar, ce să vezi, anticipatele nu mai sunt pe placul lui Iohannis. Pentru că PNL-ul nu mai este în grațiile electoratului. Românii și-au dat seama că sunt fanfaroni și ipocriți, iar toate guvernele lui au eșuat. Superman Cîțu e căzut în cap.

Anticipatele se pot face! Dacă există voință politică să clarificăm și să stabilizăm scena politică, calendarul poate fi stabilit. Însă, dacă președintele preferă să sacrifice țara, decât să le ofere românilor șansa de a judeca performanța partidelor, atunci înseamnă că s-a rupt total de realitate.

Iohannis este obligat să pună umărul la declanșarea alegerilor anticipate, altfel va deveni, cu acte în regulă, groparul României. Pentru că dacă menținem actuala matematică parlamentară, vom trăi într-o criză politică perpetuă”.

 

Dragoș Sîrghie

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments