AcasăBreviar parlamentarPaul Stănescu – întâlnire cu E.S. Giles Matthew Portman, noul ambasador al...

Paul Stănescu – întâlnire cu E.S. Giles Matthew Portman, noul ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în România

La începutul acestei săptămâni, Paul Stănescu, senator PSD și vicepreședinte al Senatului, a primit vizita lui E.S. Giles Matthew Portman, noul ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în România. În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre relațiile bilaterale dintre cele două state și oportunitățile de colaborare, precum și despre impactul pe care îl are comunitatea românească din Marea Britanie, la nivel economic, social și cultural.

Paul Stănescu a vorbit despre faptul că statul român susține comunitățile din afara granițelor, subliniind că românii vor să-și păstreze tradițiile, obiceiurile și limba, primind sprijinul ambasadorul Marii Britanii pentru comunitatea română din regat, integrată în societatea britanică.

De asemenea, Paul Stănescu și-a declarat susținerea și colaborarea față de ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, pe tot parcursul mandatului acestuia.

Dragoș Sîrghie


RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments