Print this Post


  Paul Stănescu – prezent la Conferința de lansare a Ofertei programelor de formare pentru anul 2018

  Marți, 22 mai a.c., viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a participat la Conferința de lansare a Ofertei programelor de formare pentru anul 2018 a Institutului Național de Administrație, instituție subordonată MDRAP.

  „Sunt convins că programele de formare pe care le-ați dezvoltat și calitatea corpului de formatori vor fi de un real folos în demersurile dvs., și, totodată, ale noastre, ca minister, de eficientizare și modernizare a administrației publice românești”, a declarat Paul Stănescu.

  paul stanescu mdrapTotodată, viceprim-ministrul Paul Stănescu a vorbit despre necesitatea ca România să aibă un sistem de formare coerent pentru administrația publică, rolul Institutului Național de Administrație fiind unul deosebit de important în asigurarea unei formări de calitate a resurselor umane din acest sistem și la dezvoltarea de competențe în concordanță cu nevoile administrației publice.

  „Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice susține și se va implica, și pe viitor, în toate inițiativele care urmăresc formarea și perfecționarea oamenilor din administrația publică. Invit instituțiile și autoritățile publice din România să pună accent pe formarea continuă a personalului, pentru a contribui, în acest fel, la creșterea performanțelor în sistemul administrației publice din România”, a mai spus Paul Stănescu.

  Ionuț DUMITRESCU

  Permanent link to this article: https://linia1.ro/paul-stanescu-prezent-la-conferinta-de-lansare-a-ofertei-programelor-de-formare-pentru-anul-2018/