AcasăBreviar parlamentarPaul Stănescu: PSD a demonstrat, de fiecare dată, când a fost la...

Paul Stănescu: PSD a demonstrat, de fiecare dată, când a fost la guvernare, că știe să conducă România!

Paul Stănescu, secretar general al PSD, a luat parte, săptămâna trecută, la conferința de alegeri a PSD Satu Mare. Acesta a vorbit despre alegerile din acest an, dar și despre cum gestionează Marcel Ciolacu situațiile din țară, felicitându-l pentru câtă răbdare are și cum reușește să împartă energia pozitivă.

„Eu cred că cine va câștiga toate aceste alegeri, toate patru rânduri de alegeri, subliniez lucrul ăsta, va conduce România zece ani. PSD nu are absolut nicio scuză pentru a nu câștiga toate rundele de alegeri.

PSD a demonstrat, de fiecare dată când a fost la guvernare, că știe să conducă România.

Astăzi, având în sală președintele nostru, primul-ministru al României, doar șase luni, șase luni și ceva de când e această funcție, niciodată nu s-au întâmplat atâtea evenimente sau situații negative. Vă aduceți aminte, azilele groazei, cum a venit, în două săptămâni, Crevedia, Ferma Dacilor, revolte peste tot, a trebuit să facă lucruri, care nu s-au făcut, în 30 de ani. Eu îl felicit pe președintele nostru, pe primul ministru, pentru câtă răbdare are și cum reușește să împartă energia, dacă se poate cu toți cetățenii din această țară, o energie pozitivă. Ce vreau să spun cu lucrurile astea? Vreau să spun că nu avem nicio scuză (…) să nu putem spune că nu avem toate condițiile necesare să intrăm, în aceste bătălii, și să le câștigăm pe toate. Nu avem absolut nicio scuză, la Satu Mare avem prefectul județului, o serie de colegi care sunt în anumite funcții, eu sper ca, în 2024, să aveți mult mai multe funcții”, a declarat Paul Stănescu.

Dragoș Sîrghie

- Advertisment -

Most Popular