AcasăPoliticaPaul Stănescu, reales președinte al PSD Olt, cu unanimitate de voturi

Paul Stănescu, reales președinte al PSD Olt, cu unanimitate de voturi

La sfârșitul săptămânii trecute, social-democrații din județul nostru s-au întâlnit pentru a-l reconfirma în fruntea lor pe nimeni altul decât pe Paul Stănescu, președintele Consiliului Județean. La Conferința de alegeri, care s-a ținut la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, au fost prezenți și Liviu Dragnea, vicepremier, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, Ion Prioteasa, președintele PSD Dolj, Marian Neacșu, liderul grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților, precum și ministrul delegat pentru Cercetare, Mihnea Costoiu. Nu puteau lipsi nici Darius Vâlcov – senator PSD și Marius Oprescu – președintele PSD Slatina. După realegerea lui Paul Stănescu în funcția de președinte al PSD Olt, cu unanimitate de voturi, atât Liviu Dragnea, cât și Ecaterina Andronescu au lăudat rezultatele social-democraților din Olt în toate alegerile electorale trecute, dar și modul cum Paul Stănescu reușește să organizeze echipa PSD Olt.

 alegeri psd oltȘi Darius Vâlcov, fostul primar al Slatinei și senator din partea social-democraților, a ținut să mulțumească celor care l-au primit în partid, spunând că PSD este o echipă puternică, pentru că sunt conduși de un conducător puternic, care a reușit ca această echipă să fie unită. „Suntem o echipă puternică și unită deși, la Olt, USL, de fapt, înseamnă PSD”, a spus Darius Vâlcov. De asemenea, senatorul social-democrat consideră că aprecierile celor de la centru trebuie să se vadă peste două săptămâni, la Conferința Națională a PSD, atunci când Paul Stănescu ar trebui să fie numit și în funcție de vicepreședinte la nivel național.

 Tot în cadrul acestei întâlniri, au fost aleși și membrii Consiliului organizației, cei ai Comisiei de Arbitraj și Integritate Morală și cei ai Comisiei de Control Financiar. Totodată, au fost desemnați și cei 120 de delegați care vor merge la Congresul PSD, din 19-20 aprilie.

 Ionuț Dumitrescu


1 COMENTARIU

  1. Nu se poate mandri nimeni din acest electorat al judetului Olt cu o asemenea echipă care nu dă speranţă de dreptate şi bunăstare ,aşa cum la nivel naţional am văzut cum Ponza a trădat electoratul care l-a înscăunat premier.Trădare să fie dar s-o ştim şi noi!”Ei cu ei şi noi cu noi”, bine au zis ei când s-au gândit doar la ei!

Comments are closed.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments